|
چهارشنبه 29 تیر 1390
اقساطی شدن پرداخت حق بیمه کشاورزان و دامداران
عضو هیات مدیره صندوق بیمه کشاورزی کشور از اقساطی شدن پرداخت حق بیمه کشاورزان و دامداران خبر داد. "کمال ذبیحی" در حاشیه بازدید از باغ ها و مزارع شهرهای کمه، حنا و سمیرم به خبرنگار ایرنا گفت: کشاورزانی که قادر به پرداخت کامل حق بیمه خود نیستند، می توانند طی چند قسط آن را پرداخت کنند. به گفته وی، باغداران و کشاورزانی هم که از طرح های نوین آبیاری، بازسازی قنات ها، کانال کشی و سایر طرح های کاهنده منابع آب بهره می برند می توانند از تخفیف های ویژه صندوق بیمه کشاورزی استفاده کنند.
ذبیحی خاطر نشان کرد: کشاورزانی هم که محصولات خود را بیمه کرده اند ولی محصولات آنها دچار خسارت نشده و غرامتی هم از بیمه دریافت نکرده اند، حق بیمه آنان با تخفیف های 10 تا 25 درصد اعمال می شود.
منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی
|
1390/4/29 چهارشنبه
اختصاص 720 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار در کشور
اعتبارات امسال بخش آب ،خاک و صنایع وزارت جهادکشاورزی هزار و 130 میلیارد تومان است. به گزارش واحد مرکزی خبر، معاون آب و خاک و صنایع وزیر جهاد کشاورزی امروز در مراسم معرفی رئیس جدید جهاد کشاورزی هرمزگان در بندرعباس گفت: این اعتبارات در مقایسه با پارسال 2 برابر شده است. آقای سجادی افزود از این میزان 720 میلیارد تومان برای آبیاری تحت فشار اختصاص یافته است. وی گفت پیش بینی می شود امسال 300 هزارهکتار از زمین های کشاورزی کشور زیرپوشش این طرح قرار گیرند. معاون آب و خاک و صنایع وزیرجهادکشاورزی گفت هفته آینده اعتبارات امسال به استان ها ابلاغ می شود. آقای سجادی افزود اعتبارات امسال اختصاص یافته به هرمزگان 40 میلیارد تومان است که در مقایسه با پارسال 2 برابر شده است. وی گفت استان هرمزگان در زمینه آبیاری تحت فشار رتبه دوم را درکشور دارد و در دو سال گذشته 25 هزارهکتار از زمینهای کشاورزی استان زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است. معاون آب و خاک و صنایع وزیرجهادکشاورزی گفت: پیش بینی می شود امسال 15 هزارهکتار آبیاری تحت فشار در استان هرمزگان اجرا شود. در این مراسم از خدمات سید نصیر سیدمحمدی رئیس پیشین سازمان جهادکشاورزی هرمزگان قدردانی و علینقی صالحی به عنوان رئیس جدید این سازمان معرفی شد.
منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی
|
1390/4/29 چهارشنبه
صادرات 160 میلیون دلار انواع آبزیان به کشورهای چین، ژاپن و بخشی از اتحادیه اروپا
رییس سازمان شیلات ایران گفت: امسال توانستیم مجوز فعالیت در 400 هکتار از سایت 4 هزار هکتاری میگوی گمیشان را گرفته و 70 هکتار از آن را زیر کشت میگو ببریم. به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر "امینالله تقوی" در بازدید از سایت پرورش میگوی گمیشان افزود: این امر در واقع یک موفقیت بزرگ برای این سایت در سطح کشوری است که توانستهاند میگویی که در جنوب کشور پرورش مییابد را در شمال کشور پرورش دهند. وی ادامه داد: پرورش این میگو باعث خواهد شد شرایط شغلی و تولیدی زیادی در این استان ایجاد شود. تقوی با اشاره به برنامههای ملی سازمان شیلات ایران برای توسعه و پرورش میگو، تصریح کرد: در حال حاضر در جنوب کشور در حدود 15هزار هکتار زمین زیر کشت میگو قرار دارد و حدود 150هزار هکتار زمین دیگر برای توسعه این بخش شناسایی شده است. وی تاکید کرد: در سال گذشته 6هزار و 200 تن میگو در کشور تولید شد که پیش بینی میشود امسال این روند، رشد 20 درصدی داشته باشد. رییس سازمان شیلات ایران همچنین با بیان اینکه سال گذشته موفق شدیم میگو را در بازارهای داخلی کشور عرضه کنیم، گفت: مصرف آبزیان از جمله میگو در سبد خرید خانوار در حال افزایش است که این امر شرایط را برای توسعه میگو فراهم میکند. وی اظهار کرد: شیلات کشور در سال گذشته حدود 160 میلیون دلار صادرات آبزیان به کشورهای چین، ژاپن و بخشی از اتحادیه اروپا داشته که از نظر ریالی حدود 33 درصد و همچنین از نظر وزنی حدود 45 درصد افزایش داشته است. تقوی خاطرنشان کرد: تعداد سایت های پرورش میگو در کشور در حال حاضر 30 سایت است که نزدیک به 3 هزار نفر در این سایت ها مشغول به کار هستند. رییس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: در حال حاضر زمین های زیادی آماده زیر کشت بردن پرورش میگو است که نیاز داریم کسانی در جهت سرمایه گذاری در این بخش وارد عرصه تولید کردند که حمایت از این سرمایه گذاران یکی از سیاستهای سازمان شیلات است. تقوی در پایان با اشاره به اینکه ظرفیت های زیادی در بخش پرورش آبزیان وجود دارد، اظهار کرد: از جمله این ظرفیتها پرورش دو بار در سال است که در استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان در حال انجام است بطوریکه در استان سیستان و بلوچستان برای اولین بار ظرف مدت 80 روز میگو برداشت شد.
منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی