هر کس از حلال خورد، دلش صاف و نازک و چشمانش اشک آلود شود و برای دعایش حجابی نباشد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» اخبار

سه شنبه 10 خرداد 1390

  حفاظت از ذخایر آبزیان دریای خزر باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

حفاظت از ذخائر ارزشمند آبزیان دریای خزر که جزء انفال است باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود .همه مردم ساحل نشین باید به این باور برسند که یکی از راههای اثر بخش حفاظت از دریا این است که آنها ذخائر ارزشمند آبزیان دریا را سرمایه ملی بدانند و خود از آن حفاظت کنند . به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران ،سرپرست سازمان شیلات ایران با اعلام مطالب فوق افزود: سازمان شیلات ایران همه تلاش و کوشش خود را در تجهیز یگان های حفاظت منابع و تقویت نیروهای یگان برای انجام مأموریت های محوله انجام می دهد. به همین جهت نیاز داریم که روش های دیگری هم در حفاظت از منابع ارزشمند دریای خزر مورد توجه قرار گیرد.وی در این راستا از فعالیت های مدیر کل شیلات گلستان قدردانی کرد و گفت: مبارزه موثر با صید غیر مجاز در راستای حفظ ذخایر ارزشمند دریای خزر تنها با تکیه بر فعالیت های فیزیکی این سازمان میسر نیست، قطعا اقدامات مفید و موثر انجام شده توسط شیلات گلستان یکی از راههای حفاظت از از ذخایر ارزشمند دریای خزر می باشد و ضروری است که علاوه بر جلب مشارکت بهره برداران، از همه ظرفیت های محلی چه مردم بومی و چه اداری برای این اقدام استفاده شود و این کار باید یک امر مستمر باشد ضمن تشکر و قدر دانی توفیق همه همکاران پرتلاش شیلات گلستان را از خدای متعال خواهانم.

در ادامه مدیرکل شیلات گلستان استفاده از مبارزه فیزیکی را در حفاظت از منابع طبیعی وآبزی به عنوان آخرین راه حل دانست وگفت:استفاده از روش های فیزیکی ممکن است خسارت های جبران ناپذیر اجتماعی به همراه داشته باشد ،لذا برای رهایی از مشکلات اقتصادی واجتماعی نیاز به حس همکاری همه مردم است.پاسندی گفت :حفاظت از آبزیان یک وظیفه ملی و همگانی بوده و بخصوص همیاری ساحل نشینان را می طلبد.

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/3/11 :: ساعت 11:18 صبح )
»» اخبار

سه شنبه 10 خرداد 1390

  اقدام وزارت جهاد کشاورزی در تدوین بسته های حمایتی برای بهینه سازی مصرف انرژی در بخش کشاورزی

به دنبال انتشار مطلبی در خبرگزاری مجلس شورای اسلامی خانه ملت مورخ 6/2/90با عنوان "وضعیت کشاورزی و صنایع تبدیلی نگران کننده است " روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی جوابیه ایی صادر کرده است .متن جوابیه به شرح ذیل است :

1-در راستای اجرای مصوبه هئیت وزیران ،وزارت جهاد کشاورزی از ماه ها قبل نسبت به تهیه و تدوین بسته های حمایتی بخش کشاورزی به منظور بهینه سازی مصرف انرژی در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی اقدام و در سراسر کشور موضوع طرح و اطلاع رسانی گردید و پس از ابلاغ اعتبار از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور کلیه عملیات اجرایی به انضمام دستور العمل ها ونحوه اجرای از سوی وزارت ابلاغ گردید. لازم به ذکر است در حال حاضر عملیات در استان ها در حال اجرا بوده و بهره برداران بخش کشاورزی باتوجه به شرایط لازم به بانک عامل و یا صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی معرفی و عملیات براساس روند تعریف شده در حال انجام است

2-با توجه با اینکه با اجرای عملیات طرح هدفمندکردن یاران ها و افزایش قیمت هر یک از حامل های انرژی اثر گذاری آن در افزایش قیمت کشاورزی را در پی خواهد داشت ،برای تعدیل اثرات منفی افزایش قیمت به منظور حمایت از بخش کشاورزی بر اساس پیگیری های به عمل آمده قیمت هر لیتر نفت گاز 1500 ریال در نظر گرفته شده و همچنین نسبت به اصلاح تعرفه برق براساس شرایط کم بار میان بار و پربار با هماهنگی وزارت نیرو اقدام و به کل کشور ابلاغ گردیده است.

3-در بخش حمایت از صنایع تبدیلی نیز با هماهنگی صورت پذیرفته این مهم توسط وزارت صنایع انجام می پذیرد.

 

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/3/11 :: ساعت 11:15 صبح )
»» اخبار

دوشنبه 9 خرداد 1390

تامین امنیت غذایی،محور استقلال اقتصادی و سیاسی کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: باید به سمت تولید با هزینه کمتر برویم تا بتوانیم در بازارهای جهانی رقابت کنیم. به گزارش (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر پرهمت در مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه بخش کشاورزی بخش اساسی و محوری در توسعه کشور است، اظهار کرد: در سال جهاد اقتصادی باید محوریت توسعه کشور با بخش کشاورزی باشد.

پرهمت با اشاره به نقش بخش کشاورزی در تامین امنیت غذایی کشور، گفت: تامین امنیت غذایی محور استقلال اقتصادی و سیاسی کشور است. وی با اشاره به اهداف سند چشم انداز کشور مبنی بر رسیدن ایران به جایگاه اول منطقه، تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون تولیدات کشاورزی کشور از 25 میلیون تن به بیش از 100 میلیون تن افزایش یافته که رشد خوبی است، اما برای رسیدن به جایگاه اول منقطه که در سند چشم انداز تاکید شده باید بیشتر تلاش کنیم و کار دشوارتری را پیش رو داریم. پرهمت افزود: امروز بخش های علمی ما باید بیش از پیش تلاش کنند و راهکارهایی برای کوتاه شدن مسیر رسیدن به جایگاه اول منطقه ارائه دهند. وی گفت: امروز کاهش مصرف انرژی در بخش، افزایش بهره وری، استفاده بهینه از منابع پایه تولید و کاهش مصرف نهاده‌های تولید بعنوان یک رویکرد اساسی در بخش مورد توجه و تاکید است. معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: امروزه باید در واحدهای تولیدی که به شیوه سنتی بهره برداری می کنند یک اصلاح ساختار اساسی صورت بگیرد تا بتوانیم حضورمان را در بازارهای جهانی حفظ کرده و توان رقابت داشته باشیم. پرهمت گفت: تولید با هزینه کمتر از رویکردهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی است تا بتوانیم قدرت رقابتمان را حفظ کنیم. وی در ادامه با اشاره به پتانسیل های استان کرمانشاه در بخش کشاورزی گفت: کرمانشاه از قطب های کشاورزی کشور است و علاوه بر تولید می تواند در صادرات محصولات کشاورزی نقش مهمی ایفا کند. در این مراسم دکتر امیر ابراهیم مقصودی‌فرد بعنوان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان معرفی و از خدمات مهندس رمضان رویین تن قدردانی شد.

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/3/11 :: ساعت 11:12 صبح )
»» اخبار

یکشنبه 8 خرداد 1390

دستیابی ایران به تکنیک تکثیر جلبک های کشند قرمز در خارج از دریا

رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران گفت: پدیده جلبکی کشند قرمز هم اکنون به صورت تمام وقت با ماهواره رصد می شود تا در صورت بروز این پدیده ، مبارزه با آن در کمترین زمان آغاز شود. "عباسعلی مطلبی" در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود:با بکارگیری ماهواره ها در پایش پدیده کشند قرمز، تیم های کارشناسی به محض وقوع برای نمونه برداری و مبارزه به منطقه اعزام می شوند. کشند قرمز یا شکوفایی جلبکی پدیده ای طبیعی است که براثر نوعی جلبک میکروسکپی به وجود می آید. وی با اشاره به اینکه در سال گذشته چهار مرتبه با بروز پدیده جلبکی کشند قرمز در دریاهای جنوب کشور مواجه شدیم،گفت: پیش از اینکه این مشکل به صورت ماهواره ای کنترل شود،به طور معمول عملیات پایش ومبارزه بافاصله زمانی صورت می گرفت در حالی که مقابله با این پدیده نیاز به سرعت بیشتری داشت. پدیده کشند قرمز می تواند 80 میلیون سلول در یک متر مکعب آب تولید کند و به عمق 10 متر در دریا برسد و جلوی تابش نور خورشید بر لایه های زیرین دریا را بگیرد. رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران از دستیابی به تکنیک تکثیر این جلبک ها در خارج از دریا خبر داد و گفت: از طریق تکثیر این جلبک می توانیم راهکارهای کنترل فیزیکی و شیمیایی این پدیده را در اختیار بگیریم. مطلبی تصریح کرد: این در حالی است که کره جنوبی با سرمایه گذاری های کلان هنوز نتوانسته است به این تکنیک دست یابد. به گفته ی این مقام مسئول دستیابی به تکنیک تکثیر جلبک های کشند قرمز امکان تکثیر سلول این جلبک به تراکم 60 میلیون سلول در یک متر مکعب آب را ایجاد کرده است. این موجود زنده در برخی موارد سمی تولید می کند که بر بخش مرکزی سیستم عصبی ماهیان تاثیر می گذارد و سبب فلج شدن سیستم تنفسی و مرگ آنها می شود. وی همچنین از شناسایی یک نوع خاک رس در منطقه حاجی آباد استان هرمزگان خبر داد که می تواند در مبارزه با این پدیده تاثیرگذار باشد. به گفته ی مطلبی این پدیده جلبکی که از سال 1387 به آبهای کشور وارد شده است، می تواند منجر به مرگ ماهی، صدف، میگو و مرجان ها شود.

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/3/11 :: ساعت 11:9 صبح )
»» اخبار

شنبه 7 خرداد 1390

واردات شیر خشک به کشور ممنوع شد

وزیرجهاد کشاورزی گفت: برای حمایت از تولید کنندگان داخلی، ممنوعیت واردات شیر خشک را به گمرک و سازمان های ذیربط اعلام کردیم. به گزارش ایرنا، صادق خلیلیان، در جلسه دیدار با کشاورزان و مسئولین شهرستان خوانسار که درمحل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد،افزود:ممنوعیت ورود شیر خشک به گمرک اعلام شده و اگر در کارخانه ای از شیرخشک وارداتی استفاده کندبه عنوان قاچاق محسوب و جلو فعالیت آنها گرفته می شود. وی اظهارداشت:هم اکنون مقداری از شیر خشک که از قبل وارد کشور شده وجود دارد که با اتمام آن باید منتظر وضعیت بهتری برای تولید کنندگان شیر باشیم. خلیلیان همچنین با اشاره به قیمت گذاری مناسب خرید گندم از کشاورزان به مبلغ سه هزار و 600 ریال، اظهارداشت:واردات گندم به بخش خصوصی واگذار شده و لذا اگر دولت بخواهد گندم را با قیمت بیشتراز کشاورزان خریداری کند، بخش خصوصی اقدام به واردات آن به قیمت کمتر خواهد کرد که در نهایت به ضرر کشاورزان خواهد شد. وی در خصوص افزایش قیمت نان و ثابت ماندن قیمت خرید تضمینی گندم گفت: دولت گندم را در گذشته از کشاورزان به قیمت مناسب خریداری می کرد و با یارانه هایی که به آن تعلق می گرفت در اختیار نانوایان قرار می داد اما پس از قانون هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت نان، این یارانه ها قطع شده است. وزیرجهادکشاورزی همچنین با اشاره به بدهی های کشاورزان و معوقات آنان به بانک کشاورزی، اظهارداشت:بااین بانک توافق شد که به کشاورزان پس ازتعیین تکلیف وام قبلی،وام جدید دهد.

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/3/8 :: ساعت 12:13 عصر )
»» اخبار

1390/3/7 شنبه

   تراز بازرگانی خارجی بخش کشاورزی پارسال به 1/1میلیارد دلار رسید  

 

وزیر جهاد کشاورزی نشست با مسئولان بانک کشاورزی را باعث همدلی و همگرایی در مسیر اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها دانست و گفت: هدف ما هم تسهیل امور کشاورزان و اجرای صحیح و سریع کارهاست.صادق خلیلیان در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: اجرای مؤثر قانون هدفمندی یارانه ها در زیربخش های کشاورزی برای اقتصاد ما تعیین کننده است و هنوز در اول راه قرار داریم. وی افزود: این قانون در فرآیندی 5 ساله به طور کامل اجرا می شود و باید روند بهبود و افزایش تولیدات کشاورزی که در چند سال اخیر آغاز شده است، به طور مستمر و پایدار ادامه یابد. خلیلیان با بیان اینکه تولید محصولات کشاورزی در سال گذشته به 107 میلیون تن رسید، گفت: پارسال تنظیم بازار موفق بود و به ویژه در دوره اجرای قانون هدفمندی یارانه ها توانستیم نیاز بازار را با تکیه بر تولید داخل تأمین کنیم. وی همچنین از صادرات 3 میلیارد و 800 میلیون دلار محصولات کشاورزی در سال گذشته خبر داد و گفت: این میزان با صادرات محصولات کشاورزی فرآوری شده به 5 میلیارد و 100 میلیون دلار می رسد. وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه واردات بخش کشاورزی در سال گذشته از نظر ارزش 6 درصد و از لحاظ وزن 30 درصد نسبت به سال 88 کاهش داشت، گفت: تراز بازرگانی خارجی بخش کشاورزی پارسال به 1/1میلیارد دلار رسید. وی همچنین از اجرای 200 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در دولت دهم خبر داد و گفت: هم اکنون یک میلیون هکتار زیر پوشش سامانه های آبیاری نوین است. خلیلیان از اعتبار ویژه دولت خبر داد که هفته گذشته تصویب شد و افزود: 1138 میلیارد تومان برای تسریع در اجرای بسته هدفمندی یارانه ها در زیربخش های زیربنایی آب و خاک اختصاص یافت که صرف طرحهای توسعه آبیاری تحت فشار و انتقال آب و همچنین توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی می شود. وی میزان یارانه علوفه دامداری ها را هم 100 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در نیمه دوم سال گذشته یک میلیون تن گندم و 750 هزار تن جو به قیمت یارانه ای در میان دامداران توزیع شد.

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/3/8 :: ساعت 12:11 عصر )
»» اخبار

شنبه 7 خرداد 1390

  اختصاص 1 هزار میلیارد تومان برای مقابله با گرد و غبار در کشور

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیز داری کشور گفت: بیشترین خسارت گرد و غبار به استان ایلام وارد شده و یک هزار میلیارد تومان برای مقابله با گرد و غبار در کشور اختصاص یافته است.علی سلاجقه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برنامه های مختلفی برای مقابله با گرد و غبر در کشور طراحی شده که کارهای اجرایی این طرحها آغاز شده است.وی بیان داشت: در سال جاری با کمک مجلس شورای اسلامی هزار میلیارد تومان اعتبار بری مقابه با گرد و غبار در کشور اختصاص یافته است.این مسئول افزود: با توجه به اینکه استان ایلام بیشترین خسارت را ازگرد و غبار متحمل شده، در همه ابعاد به این استان توجه ویژه شده است.سلاجقه گفت: عملیات اجرای راهکارهای پایدار مهار ریز گردها در آینده نزدیک در کشور آغاز می شود.این مسئول با اشاره به اینکه جنگل های استان ایلام به عنوان پیشانی حصار حفاظتی کشور بیشترین میزان خسارت را از گرد و غبار متحمل شده است، افزود : به منظور صیانت از جنگل های این استان تاکنون 70 هزار هکتار جنگل ایجاد شده و در آینده نزدیک در 100 هزار هکتار از این عرصه ها استحصال آب انجام می شود.

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/3/8 :: ساعت 12:9 عصر )
<   <<   6   7   8      >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 392
>> بازدید دیروز: 23
>> مجموع بازدیدها: 288119
» درباره من

نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ

» فهرست موضوعی یادداشت ها
صنف[310] . کشاورزی[282] . نظام صنفی[229] . جهاد کشاورزی[202] . جهاد[71] . وزیر[44] . نظام صنفی کشاورزی[30] . کشاورزی[27] . گندم[20] . نظام[19] . صنفی[17] . واردات[14] . تولید[14] . تسهیلات[12] . هدفمند کردن یارانه ها[12] . هدفمندی یارانه ها[12] . وزارت[11] . بیمه[11] . صنف کشاورزی[10] . وزارت جهاد کشاورزی[9] . یارانه[8] . محصولات کشاورزی[8] . جو[8] . رییس جمهور[8] . ساوجبلاغ[8] . رقم[7] . دامپزشکی[7] . اعتبار[7] . محصولات[7] . بخش کشاورزی[6] . شیلات[6] . صادرات[6] . جهادکشاورزی[6] . حفظ نباتات[6] . خرید تضمینی[5] . دامداران[5] . حمایت[5] . توسعه[5] . سرمایه گذاری[5] . بازرگانی[5] . افزایش تولید[5] . آفات[5] . برنج[5] . تعاون[5] . مجلس[5] . گلخانه[5] . وزارت جهاد[5] . گوشت[4] . شیر[4] . دام[4] . ملی[4] . تعاون روستایی[4] . تامین[4] . آبیاری تحت فشار[4] . اراضی[4] . بازار[4] . اقتصادی[4] . البرز[4] . امنیت غذایی[4] . دلار[4] . روستایی[4] . رئیس جمهور[3] . تضمینی[3] . جهاد اقتصادی[3] . جنس[3] . جنسی[3] . جنگل[3] . خودکفایی[3] . خرید[3] . اصناف[3] . اقتصاد[3] . باغی[3] . اشتغال[3] . آبیاری نوین[3] . برنامه پنجم توسعه[3] . بهره وری[3] . تعاونی[3] . تجهیز[3] . تحقیقات[3] . تخم مرغ[3] . ممنوع[3] . ماه مبارک رمضان[3] . مرغ[3] . مرغداران[3] . قرنطینه[3] . قیمت[3] . وام[3] . همکاری[3] . واریته[2] . واکسن[2] . واگذاری[2] . وثیقه[2] . نماینده[2] . هئیت مدیره[2] . وزارت نیرو[2] . هوشمند[2] . کود[2] . گوشت قرمز[2] . گلخانه داران[2] . کشتارگاه[2] . طیور[2] . طرح[2] . فائو[2] . شغل[2] . عرضه مستقیم[2] . مرغداری[2] . مراتع[2] . مصرف سوخت[2] . معافیت[2] . ماهی[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . مقابله[2] . منابع طبیعی[2] . موافقتنامه[2] . موسسه تحقیقات[2] . نانوایی[2] . میلیارد[2] . میوه[2] . معرفی[2] . نان[2] . تشکل[2] . تب برفکی[2] . بسته حمایتی[2] . تامین اجتماعی[2] . بیوتکنولوژی[2] . پنبه[2] . پیش بینی[2] . بیولوژیک[2] . آبخیزداری[2] . آبزیان[2] . استخدام[2] . ارزان قیمت[2] . بانک[2] . برنامه[2] . خود کفایی[2] . دامداری[2] . دامی[2] . خاویار[2] . تولیدات کشاورزی[2] . توزیع[2] . ترویج[2] . دولت[2] . رهبر[2] . زراعی[2] . سرشماری[2] . سم[2] . سموم[2] . سال جهاد اقتصادی[2] . ساماندهی[2] . سازمان[2] . سهمیه سوخت[2] . سوخت[2] . سود . سود کم . سیاست . سیاست های محوری . سیب . سیستم . شب عید . شبکه . شرکت . صدور . صدور مجوز . صرفه جویی . صرفه دجویی در بخش کشاورزی . صمف . صنایع غذایی . صنایع مرتبط . صندوق . صندوق حمایت . صنعتی . سازمان تحقیقات . سازمان جنگلها و مراتع . سازندگی . سال 90 . سرباز . سن . سن گندم . سند . سهم کارفرما . سهمیه . سرم سازی . سرما . سفر استانی . سلامت . زرد . زنبورداران . زنبورعسل . زنده . زیتون . زیر ساخت . رکورد . زبان دنیا . زبانهای . روزنامه جمهوری . روغنی . رقم جدید . رقم جنس . رکورد . دولتی . دیکشنری . ذخایر . ذرت . ذرت دانه ای . دلایل حذف . دنیا . دامپزشکی . رئیس مجلس شورای اسلامی . راستی آزمایی . راقام . راهبرد . راهبردی . رسانه . رشد . تسهیلات بانکی . تسهیلات بلاعوض . توسعه بخش کشاورزی . توسعه روستایی . توسعه همکاری کشاورزی . تولید داخل . تولید گندم . تولید متناسب . تولید محصول . تولید میوه . تولیدات . تولیدات شیر . توزیع گندم . جهاد کشاورزی معشیت . جهاد کشاورزی نظام صنفی . جهاد کشاورزیبیماری . جهاد کشتورزی . جهاد کشاورزی . تولیدکنندگان . تکمیلی . ثبت جهانی . جایگاه . جایگزین . جذب . جنگل کاری . خبرگزاری فارس . خدمات الکترونیکی به کشاورزان . خدمات فنی و مهندسی . حمایت بخش کشاورزی . حمایتی . خارجی . خاستگاه . جهادنت . جهادکشاورزی . جهان . چای . چین . حجم صادرات . درآمد . دستورالعمل . داخلی . دارایی . دارو . حل مشکل . حلال . خریدتضمینی . خزر . خشکسالی . برنامه 5 ساله . برنامه پنجم . بازاریابی . بازدید . بخشنامه . بدجه . برقدار کردن چاها . بانک خصوصی . بانک مرکزی . بانک . بخش خصوصی . بازسازی . بازگشایی . باغ . باغ گیاه شناسی . باغبانی . باغداران . اکو . امام راحل . امسال . امنیت . انار . انتصاب . انتصابات . انرژی . اولویت . اولویت کشور . اولین بار . ایران . ارزش . ارقام . ارگانیک . ازران قیمت . استقلال . ارتقا . اشتغال خانگی . اصل 44 . افزایش دآمد .
» آرشیو مطالب
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
مهر 91
دی 91
آبان 92
دی 92
اردیبهشت 93
اسفند 92
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی اهواز
نظام صنفی خراسان رضوی
نظان صنفی کشاورزی اصفهان
نظام صنفی کشاورزی استان سمنان
نظام صنفی کشاورزی گیلان
نظام صنفی کشاورزی دشت آزادگان
نظام صنفی کشاورزی طرقبه شاندیز
نظام صنفی کشاورزی نیشابور
نظام صنفی کشاورزی مراغه
نظام صنفی کشاورزی مشهد

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب

مترجم سایت

مترجم سایت

کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین