بسا کس که بامدادى را دید و به شامگاهش نرسید ، و بسا کس که در آغاز شب بر او رشک بردند و در پایان آن نوحه کنانش گریستند و دریغ خوردند . [نهج البلاغه]
نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» اخبار

1390/3/23 دوشنبه

رئیس جمهور تاکید کرد: ایجاد تحول در بخش کشاورزی نیازمند سرمایه گذاری،پشتیبانی و بهره برداری بهینه از منابع  

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی


رئیس جمهور گفت: بخش کشاورزی از مهم ترین بخش های اقتصاد و زندگی ماست.به گزارش واحد مرکزی خبر،  آقای احمدی نژاد در مراسم بهره برداری همزمان 4006 طرح وزارت جهاد کشاورزی افزود: یک ملت بدون صنعت و فناوری می تواند زندگی کند اما بدون غذا و محصولات کشاورزی هرگز. رئیس جمهور محصولات کشاورزی را نیازی حیاتی دانست و گفت: مجموعه محصولات درون یک چرخه است اگرچه آن را رتبه بندی می کنیم و برخی را مانند گندم و جو محصولات استراتژیک می دانیم اما بالاخره بقیه محصولات نیز مانند سیفی جات برای تامین سلامت و نشاط زندگی لازم است. آقای احمدی نژاد ادامه داد: مجموع محصولات کشاورزی ضروری و مفید است و محصولات کشاورزی غیرمفید نداریم مگر چیزهایی که باید بسوزانند و از بین ببرند که امیدوارم غربی ها شرشان را از منطقه ما کم کنند تا چنین محصولاتی هیچ گاه تولید نشود. رئیس جمهور افزود: برخلاف برخی دیدگاه ها ، بخش کشاورزی در کشور ما همچنان هم زمینه رشد و هم اشتغال زایی دارد و اکنون زمین های کشاورزی که در آن کشت می شود حدود 18 میلیون هکتار است. آقای احمدی نژاد گفت: از مجموع این زمین ها هشت میلیون هکتار آبی و10 میلیون هکتار دیم است و بررسی ها نشان می دهد حدود 18 میلیون هکتار زمین دیگر با قابلیت کشت در کشور وجود دارد که در مجموع36 میلیون هکتار می شود. رئیس جمهور افزود: از این 36 میلیون هکتار هشت میلیون هکتار آبی است که 12 درصد زمین های زیرکشت را شامل می شود و در بقیه یا کشت نمی شود و یا کشت دیم است پس هنوز ظرفیت برای کار در بخش کشاورزی فراوان است. آقای احمدی نژاد اضافه کرد: از ظرفیت کامل این 18 میلیون هکتار نیز استفاده نمی کنیم ؛ در چهار میلیون هکتار از این زمین ها سیب زمینی تولید می شود که برخی مناطق 16 تا 20 تن سیب زمینی در هر هکتار و کشاورز دیگری70 تا 80 تن در هکتار تولید می کند و فرد دیگری نیز 130 تن هم تولید کرده است. رئیس جمهور گفت: اگر تولید خود را به میانه این ارقام یعنی60 تن در هکتار برسانیم ، مطلوب است. آقای احمدی نژاد افزود: اکنون میانگین تولید سیب زمینی24 تا 25 تن است که اگر به60 تن در همین زمین های قابل کشت افزایش یابد ، سه برابر می شود. رئیس جمهور ظرفیت کشاورزی را در کشورمان بسیار بالا دانست و اضافه کرد: برخی می گویند ما کشوری خشک و کم آب هستیم و توصیه می کنند کشاورزی را رها و ثروت کشور را به بخش های دیگر منتقل کنیم. آقای احمدی نژاد گفت: بخش های دیگر هم مهم است اما این حرف درست نیست ؛ ما کشور کم آبی هستیم اما آیا از آبمان درست استفاده می کنیم ؟ رئیس جمهور افزود: کشور ما متنوع و دارای چهار و حتی شش فصل است زیرا میانه داریم و خاک کشور بسیار متنوع و غنی است و اقلیم های گوناگون داریم و زمینه برای فعالیت بخش کشاورزی بسیار مهیاست.

شرایط برای جهش در بخش کشاورزی مهیاست

رئیس جمهور در ادامه سخنانش در مراسم بهره برداری همزمان 4006 طرح وزارت جهاد کشاورزی گفت: هم اکنون100میلیارد متر مکعب آب قابل استحصال داریم که حدود90 درصد آن با بازدهی 35 درصد با کشت های معمولی در بخش کشاورزی است. آقای احمدی نژاد با اشاره به وجود آب ، زمین ، نیروی انسانی ، دانش و متخصصان کشاورزی در کشور افزود: خود تشکیلات وزارت جهاد کشاورزی حدود90 هزار نیروی متخصص دارد و همه چیز برای جهش در بخش کشاورزی مهیاست. وی گفت: ما و مردم باید چند کار انجام دهیم ؛ نخست باید نگاهمان را به بخش کشاورزی تغییر دهیم و باید برجسته ترین تغییر کشور در بخش کشاورزی باشد. رئیس جمهور افزود: این چهار هزار طرح که امروز افتتاح شد ، استحقاق این را دارد که در محل آنها حضور یابیم ، ابعاد آن را تشریح کنیم و افتتاح شود. آقای احمدی نژاد گفت: ظرفیت زیاد است و باید نگاه ها هم در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی ، هم مردم و هم برنامه ریزان اقتصادی کشور عوض شود .

وی تاکیدکرد: باید در بخش کشاوررزی سرمایه گذاری و منابع را هدایت کنیم. رئیس جمهور با بیان اینکه اگر بناست تحولی در بخش کشاورزی اتفاق بیفتد نیازمند سرمایه گذاری است ، افزود: اینکه کشاورزان به تنهایی بتوانند بار تحولات بخش کشاورزی را بر عهده گیرند ، انتظار غلطی است. آقای احمدی نژاد گفت: از صنعت کشور پشتیبانی کامل می شود و مجموع آورده صنعت ما شاید حدود12 درصد باشد ؛ کافی است همین معادله را به بخش کشاورزی بیاوریم و پشتیبانی کنیم تا اتفاقات بزرگ بیفتد. رئیس جمهور افزود: ما اگر از همین زمین هایمان خوب استفاده کنیم ، آن 18 میلیون تنی که بهره برداری نمی شود را زیر کشت بریم و دیم را تبدیل به آبیاری کنیم ، می توانیم بیش از300 میلیون تن تولید کنیم .

برای اجرای روش های نوین آبیاری بودجه خوبی اختصاص یافته است

 رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مراسم بهره برداری همزمان 4006 طرح وزارت جهاد کشاورزی گفت: شیوه آبیاری در کشاورزی بسیار مهم و بودجه خوبی در این زمینه اختصاص یافته است و باید در بخش کشاورزی بسیجی عمل کنیم. آقای احمدی نژاد افزود: هفت هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی در این زمینه اختصاص یافته است و هرچه قدر جذب کنید بودجه به شما خواهیم داد . وی ادامه داد: دستمان باز است و هرچه قدر می توانید زمین های کشاورزی را زیرپوشش آبیاری های جدید ببرید . آقای احمدی نژاد گفت: در حال حاضر تجهیزات این کار در داخل تولید می شود و مهندسان و کارگران و کشاورزان و منابع لازم را هم دارید ؛ یارانه ها هم پیش بینی شده است. رئیس جمهور اضافه کرد: سود منابع صندوق توسعه ملی هم برای کشاورزان نزدیک به صفر و حدود یک یا 2 درصد است. آقای احمدی نژاد خواستار تشکیل ستادی قوی در وزارت جهاد کشاورزی برای پیگیری اجرای روش های نوین آبیاری در بخش کشاورزی شد و از وزیر جهاد کشاورزی خواست از یک و نیم میلیون هکتار پیش بینی شده برای اجرای روش های نوین آبیاری برای امسال هرچه قدر بیشتر کار شود سقفی برای استان ها و مراکز خدماتی و حتی برای هر کارشناسی که به دهستان می رود مشخص کند و اگر بیشتر از آن سهم کار شد پلکانی پاداش داده شود . رئیس جمهور با اشاره به اهمیت آموزش در بخش کشاورزی گفت: فاصله دانش متخصصان وزارت جهادکشاورزی با کشاورزان زیاد است و باید در زمینه آموزش خیلی کار کرد. آقای احمدی نژاد افزود: خوشبختانه کشاورزان ما با زحمت ، تلاش و عرق جبین تجربیات بسیار خوبی دارند که اگر این تجربه با دانش روز تطبیق شود انقلابی اتفاق می افتد. رئیس جمهور ادامه داد: اگر بتوانیم به نقطه ای برسیم که هرکسی در هر جایی کشاورزی می کند با یک مهندس کشاورزی ارتباط داشته باشد یا یک مهندس کشاورزی مسئولیت نظارت بر کار آن کشاورز را برعهده گیرد ، در زمینه کشاورزی پیشرفت خوبی پیدا می کنیم که البته در سال های قبل کارهایی در این زمینه شد اما تکمیل نشد. آقای احمدی نژاد گفت: در حال حاضر بیش از100 هزار فارغ التحصیل کشاورزی داریم که در حدود40 تا 45 هزار نفر از آنان آماده کار در بخش کشاورزی هستند و اگر وزارت جهاد کشاورزی یارانه ای در این زمینه اختصاص دهد و قدری هم کشاورزان همکاری کنند در این زمینه کارهای خوبی می توان انجام داد. رئیس جمهور با اشاره به اهمیت بذر در بخش کشاورزی افزود: در بخش بذر و کشاورزی صیانتی و حفاظتی ، کارهای خوبی شده است. آقای احمدی نژاد اضافه کرد: تولید بذر مرغوب بسیار مهم است و اگر نوع بذر برنجکاران شمال با حفظ طعم ، بو و کیفیت عوض شود ، محصول تولیدی برنج داخل کشور ، یک و نیم تا دو برابر افزایش می یابد ، بی نیاز از واردات می شویم و می توانیم صادرات هم داشته باشیم.رئیس جمهور با اشاره به اینکه متخصصان ما در بخش پژوهش کشاورزی کارهای خیلی خوبی کرده اند ، گفت: اگر به محض اینکه این کارها به نتیجه رسید شبکه ای طولانی آن را به اعماق بخش کشاورزی ببرد و در این بخش با لحاظ اقلیم ، شرایط ، آفات و مقاومت ها استفاده شود ، می توانیم در بخش تولید کشاورزی قدم های بسیار خوبی برداریم.

هدفمند کردن یارانه ها، فرصتی تاریخی برای اصلاح بخش کشاورزی

رئیس جمهور در ادامه سخنانش بر توجه به تولید نهال و درخت در کشور تاکید کرد و گفت: این اقدام باعث می شود تا آب و هوای بهتری داشته باشیم چرا که درخت در تصفیه هوا نقش بسزایی دارد. احمدی نژاد افزود: کشور ما ظرفیت این را دارد که بتواند صادرکننده چوب باشد و این را می توانیم به برنامه عملی تبدیل کنیم. وی با تاکید بر اینکه بسیاری از عرصه های کشور قابل کشت است به منطقه ورامین اشاره کرد و گفت: در 2300 هکتار از اراضی این منطقه درخت پسته کاشته شده است. احمدی نژاد افزود: حاشیه کویر کشور 250 هزار کیلومتر مربع است و اگر 10 هزار کیلومتر مربع آن قابل کشت باشد سرجمع یک میلیون هکتار می شود که می توان از آن در کشاورزی و استفاده از نهال و درخت بهره برد. وی گفت: شنیده ام که در رأس نظام سلطه ،‌ مزارع 100 هزار هکتاری برای ایجاد باغ و درخت پسته، فندق، گردو، بادام و زیتون درست کرده اند. رئیس جمهور ادامه داد: در یکی از استان های کشورمان نیز مسئولان استان بسیج شده و در طول یک سال یک میلیون نهال گردو را میان مردم توزیع کرده اند تا هر کس به اندازه توان خود درخت گردو بکارد و از آن استفاده کند. احمدی نژاد بر لزوم استفاده از مدل ها ، ظرفیت ها و شیوه های بومی در توسعه بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: کشور این ظرفیت را دارد که در لبنیات صادر کننده باشد. رئیس جمهور به مسئولان توصیه کرد در این زمینه از صندوق توسعه ملی و بانکها برای ارائه وام به کشاورزان استفاده کنند. احمدی نژاد گفت: اگر از آب درست استفاده کنیم و شیوه های کاشت، داشت و برداشت تا حدودی اصلاح شود ایران به صادر کننده اصلی محصولات کشاورزی تبدیل می شود. وی افزود: شنیدم برخی مرغداری ها تصمیم به صادرات گرفته اند که این تصمیمی مبارک است. رئیس جمهور به نوسانات بازار مرغ در طول سال اشاره کرد و گفت: این نوسانات هم مردم و هم مرغداری ها را دچار مشکل می کند اما اگر سالی 500 هزار تا یک میلیون تن مرغ بتوانیم صادر کنیم بازار داخلی نیز همیشه تنظیم و از سویی نیز ظرفیت عظیمی برای صادرات ایجاد خواهد شد. احمدی نژاد با اشاره به قانون هدفمند کردن یارانه ها و تاثیر آن بر اصلاح بخش کشاورزی افزود: هدفمند کردن یارانه ها فرصتی تاریخی برای اصلاح بخش کشاورزی به ویژه در اصلاح شیوه آبیاری و کاهش مصرف انرژی و هدر رفت آب است. رئیس جمهور همچنین از زحمات کشاورزان تقدیر کرد و گفت: کشاورزان در سخت ترین شرایط ایستادند و بخش کشاورزی را زنده نگه داشتند و تولیدات را رشد دادند.

اختصاص 3 هزار میلیارد تومان برای بهسازی روستاها

 رئیس جمهور در ادامه سخنانش در مراسم بهره برداری از 4006 طرح وزارت جهاد کشاورزی با قدردانی از کشاورزان گفت: میزان تولیدات کشاورزی امسال 118 تا 120 میلیون تن اعلام شده است که اگر آن را 115 میلیون تن هم در نظر بگیریم در مقایسه با اول انقلاب بیش از چهار و نیم برابر رشد کرده است. آقای احمدی نژاد افزود: میزان تولیدات بخش کشاورزی در اوایل انقلاب 25 میلیون تن بوده که افزایش بیش از چهار و نیم برابری آن ثمره تلاش کشاورزان و مجموعه افرادی است که در این مجموعه تلاش می کنند. رئیس جمهور گفت: اکنون60 هزار روستا در کشور وجود دارد که 36 هزار روستا از این مجموعه می تواند پایگاه توسعه با جامعه انسانی متعالی باشد. وی افزود: تاکنون طرح بهسازی در13 هزار روستا اجرا شده است و اکنون نیز این مژده را به روستاییان و کشاورزان می دهم که دو بودجه1500 میلیارد تومانی برای بهسازی روستاها در سال های90 و 91 اختصاص داده شده است. آقای احمدی نژاد تاکید کرد: باید اجرای طرح های بهسازی مانند طرح هادی ، آسفالت ، جدول بندی و فاضلاب به اتمام برسد و سرعت رشد روستاها از سرعت رشد شهرها جلو بزند تا کشور پایدار بماند. رئیس جمهور در پایان ابراز امیدوای کرد: کشورمان در آینده نزدیک به یکی از بهترین صادرکنندگان محصولات کشاورزی تبدیل شود.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( سه شنبه 90/3/24 :: ساعت 11:15 صبح )
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 71
>> بازدید دیروز: 24
>> مجموع بازدیدها: 289353
» درباره من

نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ

» فهرست موضوعی یادداشت ها
صنف[310] . کشاورزی[282] . نظام صنفی[229] . جهاد کشاورزی[202] . جهاد[71] . وزیر[44] . نظام صنفی کشاورزی[30] . کشاورزی[27] . گندم[20] . نظام[19] . صنفی[17] . واردات[14] . تولید[14] . تسهیلات[12] . هدفمند کردن یارانه ها[12] . هدفمندی یارانه ها[12] . وزارت[11] . بیمه[11] . صنف کشاورزی[10] . وزارت جهاد کشاورزی[9] . یارانه[8] . محصولات کشاورزی[8] . جو[8] . رییس جمهور[8] . ساوجبلاغ[8] . رقم[7] . دامپزشکی[7] . اعتبار[7] . محصولات[7] . بخش کشاورزی[6] . شیلات[6] . صادرات[6] . جهادکشاورزی[6] . حفظ نباتات[6] . خرید تضمینی[5] . دامداران[5] . حمایت[5] . توسعه[5] . سرمایه گذاری[5] . بازرگانی[5] . افزایش تولید[5] . آفات[5] . برنج[5] . تعاون[5] . مجلس[5] . گلخانه[5] . وزارت جهاد[5] . گوشت[4] . شیر[4] . دام[4] . ملی[4] . تعاون روستایی[4] . تامین[4] . آبیاری تحت فشار[4] . اراضی[4] . بازار[4] . اقتصادی[4] . البرز[4] . امنیت غذایی[4] . دلار[4] . روستایی[4] . رئیس جمهور[3] . تضمینی[3] . جهاد اقتصادی[3] . جنس[3] . جنسی[3] . جنگل[3] . خودکفایی[3] . خرید[3] . اصناف[3] . اقتصاد[3] . باغی[3] . اشتغال[3] . آبیاری نوین[3] . برنامه پنجم توسعه[3] . بهره وری[3] . تعاونی[3] . تجهیز[3] . تحقیقات[3] . تخم مرغ[3] . ممنوع[3] . ماه مبارک رمضان[3] . مرغ[3] . مرغداران[3] . قرنطینه[3] . قیمت[3] . وام[3] . همکاری[3] . واریته[2] . واکسن[2] . واگذاری[2] . وثیقه[2] . نماینده[2] . هئیت مدیره[2] . وزارت نیرو[2] . هوشمند[2] . کود[2] . گوشت قرمز[2] . گلخانه داران[2] . کشتارگاه[2] . طیور[2] . طرح[2] . فائو[2] . شغل[2] . عرضه مستقیم[2] . مرغداری[2] . مراتع[2] . مصرف سوخت[2] . معافیت[2] . ماهی[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . مقابله[2] . منابع طبیعی[2] . موافقتنامه[2] . موسسه تحقیقات[2] . نانوایی[2] . میلیارد[2] . میوه[2] . معرفی[2] . نان[2] . تشکل[2] . تب برفکی[2] . بسته حمایتی[2] . تامین اجتماعی[2] . بیوتکنولوژی[2] . پنبه[2] . پیش بینی[2] . بیولوژیک[2] . آبخیزداری[2] . آبزیان[2] . استخدام[2] . ارزان قیمت[2] . بانک[2] . برنامه[2] . خود کفایی[2] . دامداری[2] . دامی[2] . خاویار[2] . تولیدات کشاورزی[2] . توزیع[2] . ترویج[2] . دولت[2] . رهبر[2] . زراعی[2] . سرشماری[2] . سم[2] . سموم[2] . سال جهاد اقتصادی[2] . ساماندهی[2] . سازمان[2] . سهمیه سوخت[2] . سوخت[2] . سود . سود کم . سیاست . سیاست های محوری . سیب . سیستم . شب عید . شبکه . شرکت . صدور . صدور مجوز . صرفه جویی . صرفه دجویی در بخش کشاورزی . صمف . صنایع غذایی . صنایع مرتبط . صندوق . صندوق حمایت . صنعتی . سازمان تحقیقات . سازمان جنگلها و مراتع . سازندگی . سال 90 . سرباز . سن . سن گندم . سند . سهم کارفرما . سهمیه . سرم سازی . سرما . سفر استانی . سلامت . زرد . زنبورداران . زنبورعسل . زنده . زیتون . زیر ساخت . رکورد . زبان دنیا . زبانهای . روزنامه جمهوری . روغنی . رقم جدید . رقم جنس . رکورد . دولتی . دیکشنری . ذخایر . ذرت . ذرت دانه ای . دلایل حذف . دنیا . دامپزشکی . رئیس مجلس شورای اسلامی . راستی آزمایی . راقام . راهبرد . راهبردی . رسانه . رشد . تسهیلات بانکی . تسهیلات بلاعوض . توسعه بخش کشاورزی . توسعه روستایی . توسعه همکاری کشاورزی . تولید داخل . تولید گندم . تولید متناسب . تولید محصول . تولید میوه . تولیدات . تولیدات شیر . توزیع گندم . جهاد کشاورزی معشیت . جهاد کشاورزی نظام صنفی . جهاد کشاورزیبیماری . جهاد کشتورزی . جهاد کشاورزی . تولیدکنندگان . تکمیلی . ثبت جهانی . جایگاه . جایگزین . جذب . جنگل کاری . خبرگزاری فارس . خدمات الکترونیکی به کشاورزان . خدمات فنی و مهندسی . حمایت بخش کشاورزی . حمایتی . خارجی . خاستگاه . جهادنت . جهادکشاورزی . جهان . چای . چین . حجم صادرات . درآمد . دستورالعمل . داخلی . دارایی . دارو . حل مشکل . حلال . خریدتضمینی . خزر . خشکسالی . برنامه 5 ساله . برنامه پنجم . بازاریابی . بازدید . بخشنامه . بدجه . برقدار کردن چاها . بانک خصوصی . بانک مرکزی . بانک . بخش خصوصی . بازسازی . بازگشایی . باغ . باغ گیاه شناسی . باغبانی . باغداران . اکو . امام راحل . امسال . امنیت . انار . انتصاب . انتصابات . انرژی . اولویت . اولویت کشور . اولین بار . ایران . ارزش . ارقام . ارگانیک . ازران قیمت . استقلال . ارتقا . اشتغال خانگی . اصل 44 . افزایش دآمد .
» آرشیو مطالب
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
مهر 91
دی 91
آبان 92
دی 92
اردیبهشت 93
اسفند 92
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی اهواز
نظام صنفی خراسان رضوی
نظان صنفی کشاورزی اصفهان
نظام صنفی کشاورزی استان سمنان
نظام صنفی کشاورزی گیلان
نظام صنفی کشاورزی دشت آزادگان
نظام صنفی کشاورزی طرقبه شاندیز
نظام صنفی کشاورزی نیشابور
نظام صنفی کشاورزی مراغه
نظام صنفی کشاورزی مشهد

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب

مترجم سایت

مترجم سایت

کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین