ثمره دانش، عمل برای زندگی است . [امام علی علیه السلام]
نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» اخبار

دوشنبه 22 شهریور 1389

افزایش 20 درصدی تولید محصولات باغی در کشور

مدیر کل دفتر میوه ها در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه امسال تولید محصولات باغی در مقایسه با سال گذشته حدود 20 درصد افزایش یافته است،گفت: غیر از موز ، به واردات نیازی نیست.
سید رحمت اله پریچهر در مصاحبه تلفنی با خبرنگار واحد مرکزی خبر با اشاره به اینکه واردات 49 قلم کالای کشاورزی ممنوع شده است ، افزود : از جمله واردات انواع سیب درختی فرانسوی ، گلابی و هلوی چینی ، پرتقال مصری ، بادام امریکایی ،توت فرنگی ترکیه ای و انواع کنستانتره ، ممنوع است. وی گفت : بخشی از واردات براساس نیاز بازار و در زمان مشخص صورت می گیرد ، به ویژه درشب عید که به میوه بیشتری نیاز است که باید با توجه به میزان تولید و نیاز بازار برنامه ریزی شود. مدیرکل دفترمیوه ها در وزارت جهادکشاورزی افزود : بخشی از واردات پیش از ابلاغ دستور وزیرجهاد کشاورزی ثبت سفارش شده است که مکاتبات لازم برای تعیین تکلیف این بخش از واردات نیز انجام می شود. پریچهر از افزایش تعرفه واردات محصولات کشاورزی خبر داد و گفت : براساس ماده 16 قانون بهره وری ؛ وزارت جهاد کشاورزی میزان تعرفه واردات را تعیین می کند. وی با بیان اینکه میانگین سرانه تولید میوه درکشورهای خارجی 85 کیلوگرم است ،افزود: این رقم درکشور ما به 200 کیلوگرم می رسد که نشان دهنده ظرفیت بالای تولید میوه است. مدیرکل دفتر میوه ها در وزارت جهاد کشاورزی درباره دیدگاه اتحادیه های کشاورزی و باغداران در واکنش به ممنوعیت واردات محصولات کشاورزی گفت : تولیدکنندگان از اعلام این تصمیم بسیار خشنودند و معتقدند تولیدات داخل نه فقط نیاز بازار را تامین می کند بلکه باید به فکر بازارهای جدید برای صادرات باشیم. پریچهر افزود: علاوه بر ممنوعیت واردات بیش از 49 قلم محصول کشاورزی ؛ واردات بخشی از مواد لبنی و شیرخشک های صنعتی نیز ممنوع شده است.

منبع:www.agri-jahad.ir      وزارت جهاد کشاورزی



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 89/6/24 :: ساعت 11:45 صبح )
»» اخبار

 

1389/6/17چهارشنبه

دکتر خلیلیان طی نامه ای به وزیر بازرگانی اعلام کرد: ممنوعیت واردات برخی از محصولات کشاورزی به کشور

دکتر خلیلیان طی نامه ای به وزیر بازرگانی، ممنوعیت واردات برخی از محصولات کشاورزی را برای دستور اجرا اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی این اقدام در راستای مفاد 16 قانون افزایش بهره وری در بخش کشاورزی و منابع طبیعی که اخیراً به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و توسط رئیس جمهوری ابلاغ گردیده، صورت گرفته است. بر پایه این گزارش در این نامه با اشاره به فهرست 49 محصول کشاورزی با حقوق ورودی وشرایط واردات تجدید نظرشده آمده است: از این تاریخ ثبت سفارش برای کلیه اقلام از قبیل توت فرنگی ، برگه آلو، بادام امریکایی ، پیاز ، سیر ، سیب زمینی و انوع میوه ها ( از جمله سیب فرانسوی ، گلابی چینی و پرتقال مصری) و همچنین ثبت سفارش واردات انواع شیر خشک صنعتی و فرآورده های لبنی (به جز کره) ، کمپوت ، کنسرو ، رب انار، رب گوجه فرنگی، اسانس و کنسانتره های میوه تا اطلاع ثانوی انجام نشود و در صورت نیاز به برخی از اقلام ،در فصل مناسب اعلام خواهد شد. همچنین در این نامه وزیر جهاد کشاورزی درخواست کرده آمار مربوط به کلیه ثبت سفارش های صورت پذیرفته تا این تاریخ تهیه و به منظور برنامه‌ریزی های آتی به وزارت جهاد کشاورزی اعلام گردد. کسری گوشت قرمز مورد نیاز کشور نیز در صورت نیاز مجدد به ثبت سفارش واردات موضوع از طریق این وزارتخانه متعاقباً اعلام می‌شود. این گزارش می‌افزاید:در این نامه با اشاره به اینکه در حال حاضر فصل برداشت برنج می‌باشد در صورت نیاز به ذخیره‌سازی برنج توسط آن وزارتخانه ، خرید از محل تولید داخل انجام شود و ترتیبی اتخاذ گردد که واردات به منظور تامین کسری مورد نیاز کشور پس از اعلام وزارت جهاد کشاورزی و بعد از آذر ماه انجام شود.

 

منبع:www.agri-jahad.ir      وزارت جهاد کشاورزی



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( پنج شنبه 89/6/18 :: ساعت 10:12 صبح )
»» اخبار

افزایش 100 درصدی سطح پوشش بیمه ای محصولات کشاورزی استان تهران

موسوی اظهار داشت: توسعه 100 درصدی بیمه محصولات کشاورزی در استان تهران از محوری ترین فعالیتهای این سازمان است که بدین ترتیب در سال 87 نسبت به سال 88 از تحرک خوبی برخوردار بوده است. به گونه ای که در بخش طیور از 56 میلیون قطعه به 64 میلیون قطعه ارتقا یافته ایم.

وی افزود: در بخش آبزیان از 18 هزار و 447 مرکز پرورش ماهی تعداد بیمه شدگان به 23 هزار و 57 مترمربع رسیده است.

موسوی همچنین گفت: بخش دام نیز از رشد 10 درصدی سطح پوشش بیمه ای برخوردار بود. به گونه ای که از 114 هزار راس تعداد بیمه شدگان به 127 هزار راس رسید.

وی خاطرنشان کرد: در بخش محصولات باغی مقدار اراضی بیمه شده از رشد 68 درصدی برخوردار بود. به گونه ای که از دو هزار و 690 هکتار در سال 87 به رقم چهار هزار و 522 هکتار در سال 88 رسیده ایم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: در محصولات زراعی 63 هزار و 884 هکتار در سال 87 بیمه شد که در برنامه است با افزایش 100 درصدی سطح پوشش بیمه ای در سال جاری تمامی محصولات زراعی را تحت پوشش قرار دهیم./

منبع:www.tehran.agri-jahad.ir



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( سه شنبه 89/6/16 :: ساعت 9:29 صبح )
»» اخبار

 

 
افزایش سطح باغات استان تهران
خبرگزاری موج - رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: به دلیل تبدیل اراضی زراعی به باغ، توسعه در قالب واگذاری های طرح طوبی و یا گسترش تبدیل اراضی با مالک شخصی به باغ، سطح باغات تهران هر سال توسعه یافته است.

سید محمد موسوی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در گفتگو با خبرنگار موج با اعلام این مطلب اظهار داشت: سطح زیر کشت باغات هلو و شلیل نسبت به سال قبل رشد 64/1 درصدی داشته است.
وی افزود: سطح زیر کشت هلو و شلیل در حال حاضر 12 هزار و 365 هکتار است.
موسوی تولید هلو و شلیل را دارای رشد 69/16 درصدی اعلام کرد و گفت: میزان تولید از 214 هزار و 240 تن در سال گذشته به 250 هزار تن در سال 89 رسیده است.
وی ادامه داد: میزان تولید گیلاس در سال 89 با 8 هزار و 500 هکتار سطح زیر کشت به 100 هزار تن رسیده که در مقایسه با سال قبل رشد 8/2 درصدی داشته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: با توجه به برآیند اثرات متقابل دما، رطوبت نسبی، بارندگی و اصلاح شیوه های مدیریت مزرعه، خروجی تولید باغات مثبت بوده است.
وی در پاسخ به سئوالی در ارتباط با ورود خسارت به باغات استان تهران به دلیل وقوع سرمای ناگهانی در ابتدای سال جاری، اظهار داشت: گزارشی از خسارت دریافت نشده است.
موسوی افزایش سطح زیر کشت باغات آلو و گوجه سبز را 52/0 درصد اعلام کرد و گفت: سطح زیر کشت این محصولات در حال حاضر 7 هزار و 673 هکتار است.
وی افزود: میزان تولید آلو و گوجه در استان تهران طی سال جاری 110 هزار تن بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد 78/20 درصدی برخوردار بوده است.

گسترش استفاده از کودهای ریز مغذی
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در ارتباط با اقدامات این سازمان برای اصلاح و احیای باغات استان، تصریح کرد: چندین طرح برای بهسازی، اصلاح و احیای باغات فروسده در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: تغییر ارقام، اصلاح تراکم، استفاده از کودهای ریزمغذی و آلی به جای شیمیایی و استفاده از روشهای کنترل بیولوژیک آفات از جمله این طرح هاست.

منبع:

www.tehran.agri-jahad.ir


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( سه شنبه 89/6/16 :: ساعت 9:9 صبح )
»» اخبار

1389/6/13 شنبه
قیمت خرید تضمینی برنج در سال 89 ابلاغ شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد مشترک وزارت خانه های بازرگانی و جهادکشاورزی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قیمت خرید تضمینی انواع برنج در سال 1389 را تعیین کرد.براساس این مصوبه قیمت خرید تضمینی برنج فجر- خزر و ارقام مشابه بر مبنای 10 درصد شکستگی (عرف محلی) هر کیلوگرم 1400 تومان تعیین شد.همچنین با تصویب هیئت وزیران، برنج ندا و نعمت بر مبنای 10 درصد شکستگی (عرف محلی) هر کیلو گرم 1100 تومان به صورت تضمینی خریداری خواهد شد.همچنین قیمت خرید تضمینی برنج آمل بر مبنای 10 درصد شکستگی (عرف محلی) هر کیلو گرم 900 تومان تعیین شد.گقتنی است خرید تضمینی برنج در راستای ترغیب کشاورزان به کشت ارقام پرمحصول و توجه بیشتر به تولید برنج داخلی و حمایت و پشتیبانی از شالیکاران پرتلاش و زحمتکش صورت می گیرد.

منبع:www.agri-jahad.ir      وزارت جهاد کشاورزی



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( دوشنبه 89/6/15 :: ساعت 9:49 صبح )
»» اخبار

شنبه 13 شهریور 1389

اعلام ممنوعیت واردات برنج از سوی وزارت جهاد کشاورزی

مدیر کل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و توسعه تجارت کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه این وزارتخانه واردات برنج را در حال حاضر ممنوع اعلام می‌کند، گفت: برای اجرای قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی آمادگی کامل داریم.عباس حاجیان در گفتگو با مهر با اشاره به ابلاغ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی از سوی رئیس جمهور، بیان داشت: وزارت جهاد کشاورزی شرایط اجرای این قانون را از هم اکنون دارا است.وی افزود: با توجه به انجام هماهنگیهای لازم در خصوص مدیریت واردات با وزارت بازرگانی ، وزارت جهاد کشاورزی از وزارت بازرگانی و گمرک خواسته است تا نماینده تام الاختیار خود را به این وزارتخانه معرفی کنند.مدیر کل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و توسعه تجارت کشاورزی اظهار داشت: از آنجایی که ارایه مجوزها و تعیین تعرفه ها بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است، لیست کالاهای مورد نظر تهیه شده و به زودی ابلاغ می شود.حاجیان در خصوص واردات برنج تصریح کرد: در کارگروهی که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، واردات هر نوع محصولی در زمان برداشت ممنوع است و در حال حاضر هم وزارت جهاد کشاورزی واردات برنج را ممنوع اعلام می کند.

منبع:www.agri-jahad.ir      وزارت جهاد کشاورزی



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( دوشنبه 89/6/15 :: ساعت 9:44 صبح )
»» اخبار

 
 

سه شنبه 9 شهریور 1389

مدیریت واردات از جلسه مدیران نظام با مقام معظم رهبری تا بعد از ابلاغ قانون بهره‌وری کشاورزی

خبرگزاری فارس:بعد از رهنمودهای مقام معظم رهبری در جلسه مدیران نظام در خصوص مدیریت واردات، موضوع به ویژه در حوزه محصولات کشاورزی از بعد قانونی فراتر رفته و تکلیف شرعی نیز به آن اضافه شده است. بر همین اساس باید با یک برنامه‌ریزی مناسب و مطلوب نسبت به اجرای قانون و منویات مقام معظم رهبری این مهم را به سر منزل مقصود رساند. اما ابتدا ریشه‌های مطرح شدن مدیریت واردات بررسی می‌شود.

طی چند سال گذشته مدیریت واردات از دو منظر مورد اهتمام واقع شد و به دنبال آن قوه مجریه و قوه مقننه به این مهم تأکید داشتند.

1- واردات بی‌رویه: طی چند سال اخیر دلیل بر هم خوردن واردات و گاهی واردات محصولاتی که در درجه اول اهمیت نیستند باعث شد تا راهکارهای لازم برای رفع این مشکل ارائه شود، اما واردات بی‌رویه فقط به ورود کالا یا محصولی بیش از نیاز تلقی نمی‌شود بلکه اگر یک محصول در زمان نامناسب و بدون نظارت وارد شود از نظر روانی و وجود آن در بازار و همزمان با تولید داخل تأثیر نامطلوبی بر تولید خواهد گذاشت اما اگر واردات در زمان مناسب و غیر از فصل تولید وارد و توزیع شود اثرات سوء بر تولید داخل ندارد.

2- واردات کالاهای بی‌کیفیت: واردات محصولات بی‌کیفیت باعث شد تا برای جلوگیری از این پدیده نامطلوب، قانونگذار به دلیل عملکرد نامناسب دستگاه‌های متولی در این خصوص قوانینی را تصویب و ابلاغ نماید که بتواند در آینده راهگشای اجرای هر چه بهتر منویات مقام معظم رهبری باشد.

با توجه به اینکه نیاز کشور از تولید و واردات تأمین می‌شود و تولید داخل از مرز 90 درصد نیاز کشور گذشته و تنها 10 درصد از خارج وارد می‌شود، از طرفی بخشی از تولید داخل به خارج از کشور صادر می‌شود و این میزان صادرات با در نظر گرفتن صنایع غذایی به حدود 20 درصد کل صادرات غیر نفتی برآورد می‌شود، بنابراین از نظر صادرات نیز محصولات کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است.

با توجه به تأمین اکثر نیاز کشور از منابع داخلی و همچین توسعه صادرات، ضروری است تا مدیریت واردات نیز در کنار تولید ساماندهی شود تا با تلفیق برنامه‌ها بتوان ضمن تحقق خودکفایی، صادرات غیر نفتی نیز توسعه یابد. اما در برخی از موارد این موضوع مهم و اساسی که مبتنی بر بنیه مناسب علمی نیز است از ناحیه کسانی نقض می‌شود که خود مسئول اجرای برنامه واردات و صادرات هستند. به عنوان مثال اخیرا ورود کالاهای بی‌کیفیت و واردات بی‌رویه به دستگاه‌های اجرایی نسبت داده می‌شود که تنها وظیفه در نظر گرفتن شرایط قرنطینه و اعلام به دستگاه متولی واردات دارند. بر همین اساس و به دلیل وجود مشکلات متعدد، قانونگذار اخیرا قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی را مصوب و توسط ریاست محترم جمهور به دستگاه اجرایی ابلاغ شده است که به استناد ماده 16 قانون مذکور مجوز واردات از منظر زمان واردات، میزان واردات، تعیین تعرفه به وزارت جهاد کشاورزی سپرده شده است و جا دارد در این راستا همه به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل نمایند و از بیان مواردی که منجر به بر هم زدن نظم بازار و تولید خواهد شد پرهیز نمایند. از دلایل این تأکید می‌توان به مواردی اشاره نمود که علاوه بر عدم امکان تنظیم بازار منجر به ایجاد مشکل در تولید شود، برای مثال مشکلات ایجاد شده در زمینه تولید برنج، دولت تصمیم گرفت در زمان برداشت و تولید محصول برنج موقتا سفارش برای واردات انجام نشود، از طرفی قانون افزایش بهره‌وری در کشاورزی نیز توسط ریاست محترم جمهور ابلاغ شده است و مدیریت واردات نیز از ناحیه رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفته است و تقریبا 40 درصد نیاز سالانه کشور به برنج نیز طی چهار ماهه اول سال وارد شده است، اما دستگاه متولی بجای اجرای تکالیف شرعی و قانونی خود و در اوج برداشت اعلام می‌دارد که " واردات برنج آزاد شد "، بنابراین طرح این مطالب ضمن ایجاد تنش در بازار موجب کاهش انگیزه تولید داخل از ناحیه تولید‌کنندگان می‌شود. این در حالی است که وزارت جهاد کشاورزی بعد از ابلاغ قانون بهره‌وری کشاورزی اقدامات زیر را انجام داد :

- اولویت‌بندی محصولات کشاورزی از نظر حساسیت و اثرات آن بر بودجه خانوار و لزوم تحقق خودکفائی در محصولات اساسی

- مشخص کردن میزان نیاز کشور به محصولات اساسی

- مشخص کردن میزان تولید کشور

- مشخص کردن میزان کسری با درج زمان ورود

- ایجاد زیرساخت مناسب و مطلوب با توجه به اصل 44 قانون اساسی و اهتمام در تشکیل اتحادیه‌های مرتبط با صنوف مربوطه

- تدوین برنامه زنجیره تولید، فرآوری، توزیع در کشور

امید که با همکاری و هماهنگی تمام دستگاه‌های اجرایی ذیربط بتوان ضمن مدیریت صحیح بر واردات، حمایت واقعی را از تولید‌کننده و مصرف‌کننده به عمل آورد.

نوشته از: محمدرضا شافعی‌نیا  مدیرعامل موسسه جهاد استقلال



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/6/13 :: ساعت 9:22 صبح )
<      1   2   3   4      >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 350
>> بازدید دیروز: 36
>> مجموع بازدیدها: 288724
» درباره من

نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ

» فهرست موضوعی یادداشت ها
صنف[310] . کشاورزی[282] . نظام صنفی[229] . جهاد کشاورزی[202] . جهاد[71] . وزیر[44] . نظام صنفی کشاورزی[30] . کشاورزی[27] . گندم[20] . نظام[19] . صنفی[17] . واردات[14] . تولید[14] . تسهیلات[12] . هدفمند کردن یارانه ها[12] . هدفمندی یارانه ها[12] . وزارت[11] . بیمه[11] . صنف کشاورزی[10] . وزارت جهاد کشاورزی[9] . یارانه[8] . محصولات کشاورزی[8] . جو[8] . رییس جمهور[8] . ساوجبلاغ[8] . رقم[7] . دامپزشکی[7] . اعتبار[7] . محصولات[7] . بخش کشاورزی[6] . شیلات[6] . صادرات[6] . جهادکشاورزی[6] . حفظ نباتات[6] . خرید تضمینی[5] . دامداران[5] . حمایت[5] . توسعه[5] . سرمایه گذاری[5] . بازرگانی[5] . افزایش تولید[5] . آفات[5] . برنج[5] . تعاون[5] . مجلس[5] . گلخانه[5] . وزارت جهاد[5] . گوشت[4] . شیر[4] . دام[4] . ملی[4] . تعاون روستایی[4] . تامین[4] . آبیاری تحت فشار[4] . اراضی[4] . بازار[4] . اقتصادی[4] . البرز[4] . امنیت غذایی[4] . دلار[4] . روستایی[4] . رئیس جمهور[3] . تضمینی[3] . جهاد اقتصادی[3] . جنس[3] . جنسی[3] . جنگل[3] . خودکفایی[3] . خرید[3] . اصناف[3] . اقتصاد[3] . باغی[3] . اشتغال[3] . آبیاری نوین[3] . برنامه پنجم توسعه[3] . بهره وری[3] . تعاونی[3] . تجهیز[3] . تحقیقات[3] . تخم مرغ[3] . ممنوع[3] . ماه مبارک رمضان[3] . مرغ[3] . مرغداران[3] . قرنطینه[3] . قیمت[3] . وام[3] . همکاری[3] . واریته[2] . واکسن[2] . واگذاری[2] . وثیقه[2] . نماینده[2] . هئیت مدیره[2] . وزارت نیرو[2] . هوشمند[2] . کود[2] . گوشت قرمز[2] . گلخانه داران[2] . کشتارگاه[2] . طیور[2] . طرح[2] . فائو[2] . شغل[2] . عرضه مستقیم[2] . مرغداری[2] . مراتع[2] . مصرف سوخت[2] . معافیت[2] . ماهی[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . مقابله[2] . منابع طبیعی[2] . موافقتنامه[2] . موسسه تحقیقات[2] . نانوایی[2] . میلیارد[2] . میوه[2] . معرفی[2] . نان[2] . تشکل[2] . تب برفکی[2] . بسته حمایتی[2] . تامین اجتماعی[2] . بیوتکنولوژی[2] . پنبه[2] . پیش بینی[2] . بیولوژیک[2] . آبخیزداری[2] . آبزیان[2] . استخدام[2] . ارزان قیمت[2] . بانک[2] . برنامه[2] . خود کفایی[2] . دامداری[2] . دامی[2] . خاویار[2] . تولیدات کشاورزی[2] . توزیع[2] . ترویج[2] . دولت[2] . رهبر[2] . زراعی[2] . سرشماری[2] . سم[2] . سموم[2] . سال جهاد اقتصادی[2] . ساماندهی[2] . سازمان[2] . سهمیه سوخت[2] . سوخت[2] . سود . سود کم . سیاست . سیاست های محوری . سیب . سیستم . شب عید . شبکه . شرکت . صدور . صدور مجوز . صرفه جویی . صرفه دجویی در بخش کشاورزی . صمف . صنایع غذایی . صنایع مرتبط . صندوق . صندوق حمایت . صنعتی . سازمان تحقیقات . سازمان جنگلها و مراتع . سازندگی . سال 90 . سرباز . سن . سن گندم . سند . سهم کارفرما . سهمیه . سرم سازی . سرما . سفر استانی . سلامت . زرد . زنبورداران . زنبورعسل . زنده . زیتون . زیر ساخت . رکورد . زبان دنیا . زبانهای . روزنامه جمهوری . روغنی . رقم جدید . رقم جنس . رکورد . دولتی . دیکشنری . ذخایر . ذرت . ذرت دانه ای . دلایل حذف . دنیا . دامپزشکی . رئیس مجلس شورای اسلامی . راستی آزمایی . راقام . راهبرد . راهبردی . رسانه . رشد . تسهیلات بانکی . تسهیلات بلاعوض . توسعه بخش کشاورزی . توسعه روستایی . توسعه همکاری کشاورزی . تولید داخل . تولید گندم . تولید متناسب . تولید محصول . تولید میوه . تولیدات . تولیدات شیر . توزیع گندم . جهاد کشاورزی معشیت . جهاد کشاورزی نظام صنفی . جهاد کشاورزیبیماری . جهاد کشتورزی . جهاد کشاورزی . تولیدکنندگان . تکمیلی . ثبت جهانی . جایگاه . جایگزین . جذب . جنگل کاری . خبرگزاری فارس . خدمات الکترونیکی به کشاورزان . خدمات فنی و مهندسی . حمایت بخش کشاورزی . حمایتی . خارجی . خاستگاه . جهادنت . جهادکشاورزی . جهان . چای . چین . حجم صادرات . درآمد . دستورالعمل . داخلی . دارایی . دارو . حل مشکل . حلال . خریدتضمینی . خزر . خشکسالی . برنامه 5 ساله . برنامه پنجم . بازاریابی . بازدید . بخشنامه . بدجه . برقدار کردن چاها . بانک خصوصی . بانک مرکزی . بانک . بخش خصوصی . بازسازی . بازگشایی . باغ . باغ گیاه شناسی . باغبانی . باغداران . اکو . امام راحل . امسال . امنیت . انار . انتصاب . انتصابات . انرژی . اولویت . اولویت کشور . اولین بار . ایران . ارزش . ارقام . ارگانیک . ازران قیمت . استقلال . ارتقا . اشتغال خانگی . اصل 44 . افزایش دآمد .
» آرشیو مطالب
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
مهر 91
دی 91
آبان 92
دی 92
اردیبهشت 93
اسفند 92
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی اهواز
نظام صنفی خراسان رضوی
نظان صنفی کشاورزی اصفهان
نظام صنفی کشاورزی استان سمنان
نظام صنفی کشاورزی گیلان
نظام صنفی کشاورزی دشت آزادگان
نظام صنفی کشاورزی طرقبه شاندیز
نظام صنفی کشاورزی نیشابور
نظام صنفی کشاورزی مراغه
نظام صنفی کشاورزی مشهد

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب

مترجم سایت

مترجم سایت

کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین