یارى خدا آن اندازه رسد که به کار دارى . [نهج البلاغه]
نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» اخبار

چهارشنبه 22 دی 1389

تمامی زنبورداران کشور بیمه می شوند

معاون تولیدات دامی وزیر جهادکشاورزی از کاهش 30 درصدی تولید عسل در کشور به دلیل خشکسالی در سال جاری خبر داد. به گزارش ایسنا، سعادت الله عباسی در هفتمین سمینار علمی زنبورعسل که در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در کرج برگزار شد، گفت: به علت خشکسالی و بروز پدیده‌های طبیعی همچون گرد و غبار امسال با افت شدید تولید عسل در کشور روبرو هستیم به طوریکه تاکنون میزان تولید این محصول 30 درصد کاهش یافته است. وی در رابطه با وضعیت بیمه زنبورداران در کشور اظهار کرد: تمامی زنبورداران کشور بیمه خواهند شد که در فاز اول 45 هزار نفر را شامل می شودو از این طریق تمامی خسارات زنبورداران پرداخت خواهد شد . معاون تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی یکی از مشکلات عمده در بخش تولید عسل را وجود عسل‌های غیر طبیعی و دست ساز با قیمت خیلی پایین که بدون هیچ فرم استانداردی به راحتی در سطح شهرها به فروش می‌رسد، دانست و افزود: این موضوع چالشی بزرگ محسوب می‌شود و باید هرچه زودتر پیگیری شود. وی با اشاره به چند مشکل عمده در بخش تولیدعسل اظهار کرد: عدم آگاهی مردم برای شناخت انواع و اصل یا تقلبی بودن عسل، تخریب مراتع و استفاده از سموم علف کش از جمله مواردی است در امر تولید عسل در کشور مانع ایجاد می کند که در دستور کار دولت قرارگرفته است و به جد پیگیری خواهد شد. عباسی از کاهش 50 درصدی استفاده از سموم شیمیایی طی برنامه چهارم توسعه خبر داد و گفت: برای جلوگیری از تخریب نباتات و حفظ آن‌ها از برنامه چهارم توسعه تا الان توانسته‌ایم استفاده از این سموم را به نصف کاهش دهیم.

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/25 :: ساعت 9:33 صبح )
»» اخبار

سه شنبه 21 دی 1389

پیش بینی افزایش 10 درصدی تولید محصولات کشاورزی

وزیر جهادکشاورزی گفت: در راستای تنظیم بازار شب عید، هماهنگی‌هایی با وزارت بازرگانی صورت گرفته است تا بتوانیم نیازهای مردم را به صورت کامل تامین کنیم."صادق خلیلیان" در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته میان دستگاه‌های مرتبط، روند مطمئن عرضه محصولات کشاورزی برای تامین نیاز ایام عید آغاز شده که این روند در سال‌های آینده نیز ادامه پیدا می‌کند. وزیر جهادکشاورزی در جمع خبرنگاران ادامه داد: خوشبختانه تولید امسال محصولات کشاورزی نسبت به سال گذشته حداقل 10 درصد افزایش پیدا کرده که بدنبال آن امکان عرضه مناسب تولیدات را در کشور فراهم کرده است . وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها افزود: دولت برای اصلاح ساختار مصرف انرژی و آب اعتباراتی به صورت بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت به بخش تولید اختصاص می دهد .

وی ادامه داد: برای اجرای این طرح در واحدهای تولیدی مرغداری و دامداری تا 20 درصد هزینه‌ها در قالب بلاعوض در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد و در مزارع و باغات نیز حداقل 50 درصد هزینه‌ها را دولت تامین می‌کند. وزیر جهادکشاورزی در تشریح بسته‌های حمایتی دولت از بخش تولید محصولات کشاورزی و دامپروری گفت: 80 درصد گازوئیل مورد نیاز واحدهای تولیدی با قیمت حمایتی 150 تومانی در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته است . به گفته خلیلیان ،‌ در 15 روز نخست اجرای مرحله اصلی قانون هدفمندی یارانه‌ها ،‌این سهمیه با نرخ 16.5 تومان تحویل شده به گونه‌ای که مابه التفاوت آن تا پایان سال تسویه می‌شود. وی اظهار داشت: در توافق‌هایی که با وزارت نفت برای در اختیار قرار دادن گازوئیل با قیمت هر لیتر 16.5 تومان صورت گرفته ، پرداخت مابه التفاوت توسط وزارت جهادکشاورزی ضمانت شده است.

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/25 :: ساعت 9:26 صبح )
»» اخبار

1389/10/20 دوشنبه

 جلسه هم‌اندیشی مشترک مدیران ارشد وزارتخانه‌‌های جهاد کشاورزی و نیرو با رویکرد هدفمندی یارانه‌ها برگزار شد  

جلسه هم‌اندیشی مشترک مدیران ارشد وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو، روز دوشنبه با رویکرد هدفمندی یارانه‌ها برگزار شد.به گزارش روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، "صادق خلیلیان" وزیر جهاد کشاورزی در این هم اندیشی با اشاره به لزوم هماهنگی و همدلی مدیران دو وزارتخانه برای اجرای موفق‌تر فعالیت‌ها اظهارداشت: برگزاری جلسات مشترک، ‌دیدگاه‌های دو وزارتخانه را به یکدیگر نزدیکتر کرده و باعث پیشرفت کارها و وظایف در دو حوزه آب و برق کشاورزی می‌شود. وی افزود: براساس تاکید مقام معظم رهبری باید بر روی تولید آب در کشور کار شود چرا که ماهیت حیات و زنده بودن کشاورزی با وجود آب میسر است. خلیلیان با اشاره به تنوع فعالیت‌های گسترده بخش کشاورزی در کشور گفت: مهمترین رسالت و وظیفه جهاد کشاورزی چیزی جز افزایش بهره وری در بخش کشاورزی نیست. وزیر جهاد کشاورزی اظهارداشت: با استفاده از تکنولوژی‌های نوین در بخش کشاورزی و توسعه مکانیزاسیون و سامانه‌های جدید آبیاری ضمن حفظ منابع پایه خاک و آب تا 30 درصد در مصرف آب صرفه جویی می‌شود. خلیلیان با تاکید بر ضرورت استفاده از روش‌های مختلف در افزایش بهره وری آب در بخش کشاورزی گفت: اجرای طرح‌هایی چون کشاورزی حفاظتی و کشت مکانیزه، مصرف آب را درصد مطلوبی کاهش می‌دهد و فقط نباید به استفاده از روش‌های نوین آبیاری بسنده کنیم. وی افزود: تکمیل شبکه‌های آبیاری زیرسدها بسیار مهم است و باید تلاش کرد بهترین بهره وری را بویژه از سدها در بخش کشاورزی به عمل آورد که از جمله می‌توان پرورش ماهی در حوضچه سدها نیز اشاره کرد. وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت مصرف برق در بخش کشاورزی پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت:‌ باید با تشکیل کارگروه تخصصی برق کشاورزی بین دو وزارتخانه مسایل مرتبط با این موضوع پیگیری تا کمترین مشکل برای تولید کنندگان و کشاورزان ایجاد شود. همچنین در این نشست "مجید نامجو" وزیر نیرو با اشاره به اهمیت مسئله آب در کشور گفت: باید بپذیریم که در کشوری خشک زندگی می کنیم و استفاده از آب باید در بالاترین سطح بهره وری باشد. وی افزود: تشکیل شورای عالی آب در کشور در بالاترین سطح نشان از اهمیت آن در کشور دارد. وزیر نیرو با تاکید بر وجود انسجام بیشتر بین دو وزارتخانه و پوشش دادن ضعف و کاستی‌های یکدیگر گفت: با هماهنگی، کارها در دو وزارتخانه بهتر پیش می‌رود. نامجو گفت:‌ همزمان با آغاز قانون هدفمندی یارانه‌ها باید سعی کنیم سیاست‌ها و برنامه‌هایمان نیز در آن راستا قرار گیرد. وی سپس بر ضرورت پیگیری مصوبات شورای عالی آب تا تحقق کامل آن تاکید کرد. همچنین در این هم‌اندیشی معاونین دو وزارتخانه پیرامون مسایل و هماهنگی‌های مشترک کارها برای پیشبرد بهتر امور به بحث و گفتگو پرداختند. یاد‌آوری می‌شود، در پایان مقرر شد با تشکیل کمیته مشترک با کارگروههای تخصصی مسایل بین دو وزارتخانه به صورت مستمر پیگیری و هماهنگی و تصمیمات لازم انجام پذیرد

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/25 :: ساعت 9:24 صبح )
»» اخبار

1389/10/20 دوشنبه

   توسعه آبخیزداری و آبخوان داری در سراسر کشور ، راهبرد آینده وزارت جهاد کشاورزی  

وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه طرح های آبخیزداری و آبخوان داری در سراسر کشور ، راهبرد جدی این وزارتخانه در سال های آینده است. به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، صادق خلیلیان در مراسم تجلیل از جان نثاران و جانبازان عرصه های طبیعی کشور افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه ، قرار است در هشت میلیون هکتار از سطوح آبخیزهای کشور ، اقدامات مؤثر آبخوان داری و آبخیزداری صورت گیرد . وی حفاظت و بهره برداری از منابع طبیعی را موضوعی راهبردی خواند و گفت: اگر بخواهیم توسعه پایدار داشته باشیم باید از منابع آب و خاک به خوبی حفاظت کنیم. خلیلیان افزود: دیدگاه راهبردی در موضوع حفاظت از منابع طبیعی باعث شده است تاکنون تعدادی از نیروهای خدوم برای صیانت از منابع طبیعی که حقوق ملت به شمار می رود جان خود را فدا کنند. وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خشکسالی های چند سال اخیر گفت: باید برای حفظ منابع آب زیرزمینی تلاش کرد و این کار با اقدامات آبخیزداری و آبخوان داری میسر است. وی افزود: بهره برداری از آب های زیرزمینی باید به شکل مطلوب صورت گیرد و توسعه آبیاری های تحت فشار و مکانیزه کردن مزارع و باغ ها از مهمترین اقدامات در این حوزه است. خلیلیان همچنین با بیان اینکه برای حفاظت از جنگل ها و مراتع و توسعه آبخیزداری در حوضه های آبخیز کشور باید مدیریت جامع و یکپارچه اعمال شود ، گفت: تاکنون اقدامات مؤثر و خوبی در زمینه آبخیزداری شده که باید در قالب فیلم های کوتاه به اطلاع مردم برسد. مراسم تجلیل از جانبازان و جان نثاران عرصه های طبیعی کشور با حضور خانواده های جان نثاران و جانبازان عرصه حفاظت از منابع طبیعی کشور برگزار شد. در این مراسم تعدادی از جانبازان علاوه بر لوح سپاس ، درجه سرهنگی حفاظت از منابع طبیعی را دریافت کردند. تا کنون 465 نفر از نیروهای سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور حین ادای وظیفه مجروح و 14 نفر نیز جانباز شدند.

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/25 :: ساعت 9:6 صبح )
»» اخبار

دوشنبه 20 دی 1389

حمایت سازمان دامپزشکی از توسعه صادرات فراورده های دامی حلال

به منظور توسعه و ترویج تولید ومصرف فراورده های دامی حلال و استفاده از ظرفیت های داخلی و خارجی در این زمینه،تفاهم نامه همکاری بین دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور و اتاق بازرگانی وصنایع و معادن ایران منعقد شد. به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی تخصصی،برگزاری همایش‌های علمی و هرگونه همکاری بین‌المللی به منظور استقرار استاندارد حلال سازمان کنفرانس اسلامی،موضوع این همکاری است. رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اعلام این مطلب،اظهار داشت:با انعقاد این تفاهم نامه،این سازمان از طریق همکاری در زمینه‌های پژوهشی به منظور شناخت فنی حلیت فراورده های دامی حلال،موضوعات تخصصی مرتیط با فعالیت سازمان در بحث استاندارد های حلال ونیز ترویج نشان حلال برای کالاهای وارداتی به کشور با اتاق بازرگانی وصنایع و معادن ایران همکاری خواهد نمود.دکتر دستور افزود،اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران نیز در این تفاهم نامه،متعهد شده است یا "انجام پروژه های مشترک در موضوع حلال با سازمان دامپزشکی در زمینه فراورده های دامی،مسائل بهداشتی ذبح و....طبق قرارداهای جداگانه" و نیز "زمینه سازی برای ترویج یافته های علمی کشور در حوزه دامپزشکی در مراکز بین‌المللی و سمینارها و همایشهای جهانی"با سازمان دامپزشکی کشور همکاری نماید.

 

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/25 :: ساعت 9:3 صبح )
»» اخبار

یکشنبه 19 دی 1389

تولید 2 رقم جدید فندق در کشور پس از 13 سال تحقیق

    2 رقم جدید فندق در موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور تولید شد. به گزارش موج، محققان موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر، این رقم های جدید فندق به نام های گردویی و پشمینه را پس از 13 سال تحقیق تولید کردند. رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور گفت: افزایش عملکرد 300 تا 500 کیلوگرم در هر هکتار یکی از مهمترین ویژگی های این ارقام جدید فندق است.مصطفی آقایی افزود: با معرفی این ارقام ، سالانه از خروج 9 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری می شود. وی گفت: برآورد می شود با کشت این ارقام، درآمد سالانه کشاورزان در هرهکتار 1 میلیون و 500 هزار تومان افزایش یابد.آقایی پیش بینی کرد: بذر ارقام جدید فندق تا سه سال آینده در اختیار کشاورزان قرار گیرد. سونا حسین اوا محقق و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر گفت: کیفیت مطلوب، یک دست بودن اندازه میوه، نازکی پوست، سفیدی مغز، بازار پسندی مطلوب و فراوری آسان در کارخانه های تولید شکلات از دیگر ویژگی های ارقام جدید فندق است.وی افزود: میانگین عملکرد فندوق گردویی و پشمینه در هر هکتار هزار و400 کیلوگرم برآورد شده که در مقایسه با رقم قابل کشت آن ، 400 کیلوگرم در هر هکتار بیشتر است. مقاومت به خشکی و سرما از دیگر ویژگی های این ارقام جدید است. رقم فندق پشمینه دارای 62 درصد روغن ، 46 درصد مغز و 15 درصد پروتئین و رقم گردویی دارای 68 درصد روغن، 48 درصد مغز و 15 در صد پرتئین است.وی گفت: یکی از مهمترین مشکلات کشاورزان فندق کار، ایجاد فاصله نامناسب زمان گلدهی محصول است که این روند باعث پوکی میوه و افزایش ریزش محصول می شود. حسین اوا گفت: سالانه 60 درصد از باغات فندق کشور بر اثر ناهماهنگی در زمان گلدهی خسارت می بیند. وی افزود: مقاومت این ارقام در مقابل روند رشد محصول در زمان گلدهی، از مهمترین ویژگی های ارقام جدید است. ارقام جدید فندق قابل کشت در استان های قزوین، مازندران، گیلان و قم است. وسعت کشت فندق درکشور هم اکنون 15 هزار هکتار است و سالانه حدود 15 هزار تن محصول برداشت می شود.

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/25 :: ساعت 9:0 صبح )
»» اخبار

 

چهارشنبه 15 دی 1389

تسهیلات ارزان قیمت برای تامین سوخت گلخانه ها

مدیر کل دفتر سبزی و صیفی گل وگیاه زینتی و دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت:با اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات 5/2 میلیون تومانی برای کمک به تامین سوخت گلخانه به صاحبان این اماکن اختصاص می دهد.بهروز غیبی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:این تسهیلات ارزان قیمت و بدون نیاز به ضامن به گلخانه دارها اختصاص می یابد.وی با اشاره به اینکه این طرح به منظور جلوگیری از افزایش قیمت محصولات گلخانه ای اجرا می شود تصریح کرد:گازوئیل با قیمت 150 تومان به مصرف کنندگان این بخش ارائه می شود که گلخانه دارها از این مبلغ تعیین شده مانند گذشته 16 تومان و 5 ریال آن را پرداخت و ما به التفاوت آن را تا 150 تومان دولت پرداخت می کند.غیبی گفت:هم اکنون بیش از هشت هزار هکتار گلخانه در کشور فعال است .

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 89/10/19 :: ساعت 8:21 صبح )
   1   2   3   4   5      >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 44
>> بازدید دیروز: 24
>> مجموع بازدیدها: 289326
» درباره من

نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ

» فهرست موضوعی یادداشت ها
صنف[310] . کشاورزی[282] . نظام صنفی[229] . جهاد کشاورزی[202] . جهاد[71] . وزیر[44] . نظام صنفی کشاورزی[30] . کشاورزی[27] . گندم[20] . نظام[19] . صنفی[17] . واردات[14] . تولید[14] . تسهیلات[12] . هدفمند کردن یارانه ها[12] . هدفمندی یارانه ها[12] . وزارت[11] . بیمه[11] . صنف کشاورزی[10] . وزارت جهاد کشاورزی[9] . یارانه[8] . محصولات کشاورزی[8] . جو[8] . رییس جمهور[8] . ساوجبلاغ[8] . رقم[7] . دامپزشکی[7] . اعتبار[7] . محصولات[7] . بخش کشاورزی[6] . شیلات[6] . صادرات[6] . جهادکشاورزی[6] . حفظ نباتات[6] . خرید تضمینی[5] . دامداران[5] . حمایت[5] . توسعه[5] . سرمایه گذاری[5] . بازرگانی[5] . افزایش تولید[5] . آفات[5] . برنج[5] . تعاون[5] . مجلس[5] . گلخانه[5] . وزارت جهاد[5] . گوشت[4] . شیر[4] . دام[4] . ملی[4] . تعاون روستایی[4] . تامین[4] . آبیاری تحت فشار[4] . اراضی[4] . بازار[4] . اقتصادی[4] . البرز[4] . امنیت غذایی[4] . دلار[4] . روستایی[4] . رئیس جمهور[3] . تضمینی[3] . جهاد اقتصادی[3] . جنس[3] . جنسی[3] . جنگل[3] . خودکفایی[3] . خرید[3] . اصناف[3] . اقتصاد[3] . باغی[3] . اشتغال[3] . آبیاری نوین[3] . برنامه پنجم توسعه[3] . بهره وری[3] . تعاونی[3] . تجهیز[3] . تحقیقات[3] . تخم مرغ[3] . ممنوع[3] . ماه مبارک رمضان[3] . مرغ[3] . مرغداران[3] . قرنطینه[3] . قیمت[3] . وام[3] . همکاری[3] . واریته[2] . واکسن[2] . واگذاری[2] . وثیقه[2] . نماینده[2] . هئیت مدیره[2] . وزارت نیرو[2] . هوشمند[2] . کود[2] . گوشت قرمز[2] . گلخانه داران[2] . کشتارگاه[2] . طیور[2] . طرح[2] . فائو[2] . شغل[2] . عرضه مستقیم[2] . مرغداری[2] . مراتع[2] . مصرف سوخت[2] . معافیت[2] . ماهی[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . مقابله[2] . منابع طبیعی[2] . موافقتنامه[2] . موسسه تحقیقات[2] . نانوایی[2] . میلیارد[2] . میوه[2] . معرفی[2] . نان[2] . تشکل[2] . تب برفکی[2] . بسته حمایتی[2] . تامین اجتماعی[2] . بیوتکنولوژی[2] . پنبه[2] . پیش بینی[2] . بیولوژیک[2] . آبخیزداری[2] . آبزیان[2] . استخدام[2] . ارزان قیمت[2] . بانک[2] . برنامه[2] . خود کفایی[2] . دامداری[2] . دامی[2] . خاویار[2] . تولیدات کشاورزی[2] . توزیع[2] . ترویج[2] . دولت[2] . رهبر[2] . زراعی[2] . سرشماری[2] . سم[2] . سموم[2] . سال جهاد اقتصادی[2] . ساماندهی[2] . سازمان[2] . سهمیه سوخت[2] . سوخت[2] . سود . سود کم . سیاست . سیاست های محوری . سیب . سیستم . شب عید . شبکه . شرکت . صدور . صدور مجوز . صرفه جویی . صرفه دجویی در بخش کشاورزی . صمف . صنایع غذایی . صنایع مرتبط . صندوق . صندوق حمایت . صنعتی . سازمان تحقیقات . سازمان جنگلها و مراتع . سازندگی . سال 90 . سرباز . سن . سن گندم . سند . سهم کارفرما . سهمیه . سرم سازی . سرما . سفر استانی . سلامت . زرد . زنبورداران . زنبورعسل . زنده . زیتون . زیر ساخت . رکورد . زبان دنیا . زبانهای . روزنامه جمهوری . روغنی . رقم جدید . رقم جنس . رکورد . دولتی . دیکشنری . ذخایر . ذرت . ذرت دانه ای . دلایل حذف . دنیا . دامپزشکی . رئیس مجلس شورای اسلامی . راستی آزمایی . راقام . راهبرد . راهبردی . رسانه . رشد . تسهیلات بانکی . تسهیلات بلاعوض . توسعه بخش کشاورزی . توسعه روستایی . توسعه همکاری کشاورزی . تولید داخل . تولید گندم . تولید متناسب . تولید محصول . تولید میوه . تولیدات . تولیدات شیر . توزیع گندم . جهاد کشاورزی معشیت . جهاد کشاورزی نظام صنفی . جهاد کشاورزیبیماری . جهاد کشتورزی . جهاد کشاورزی . تولیدکنندگان . تکمیلی . ثبت جهانی . جایگاه . جایگزین . جذب . جنگل کاری . خبرگزاری فارس . خدمات الکترونیکی به کشاورزان . خدمات فنی و مهندسی . حمایت بخش کشاورزی . حمایتی . خارجی . خاستگاه . جهادنت . جهادکشاورزی . جهان . چای . چین . حجم صادرات . درآمد . دستورالعمل . داخلی . دارایی . دارو . حل مشکل . حلال . خریدتضمینی . خزر . خشکسالی . برنامه 5 ساله . برنامه پنجم . بازاریابی . بازدید . بخشنامه . بدجه . برقدار کردن چاها . بانک خصوصی . بانک مرکزی . بانک . بخش خصوصی . بازسازی . بازگشایی . باغ . باغ گیاه شناسی . باغبانی . باغداران . اکو . امام راحل . امسال . امنیت . انار . انتصاب . انتصابات . انرژی . اولویت . اولویت کشور . اولین بار . ایران . ارزش . ارقام . ارگانیک . ازران قیمت . استقلال . ارتقا . اشتغال خانگی . اصل 44 . افزایش دآمد .
» آرشیو مطالب
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
مهر 91
دی 91
آبان 92
دی 92
اردیبهشت 93
اسفند 92
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی اهواز
نظام صنفی خراسان رضوی
نظان صنفی کشاورزی اصفهان
نظام صنفی کشاورزی استان سمنان
نظام صنفی کشاورزی گیلان
نظام صنفی کشاورزی دشت آزادگان
نظام صنفی کشاورزی طرقبه شاندیز
نظام صنفی کشاورزی نیشابور
نظام صنفی کشاورزی مراغه
نظام صنفی کشاورزی مشهد

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب

مترجم سایت

مترجم سایت

کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین