بر دانشمند است که به آنچه می داند عمل کند . سپس به فراگیری آنچه نمی داند روی آورد . [امام علی علیه السلام]
نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» اخبار

دوشنبه 29 آذر 1389

اعلام جزییات بسته حمایتی بخش کشاورزی برای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: بسته حمایتی بخش کشاورزی در قانون هدفمندی یارانه دو سال پیش در قالب طرح های بهینه سازی مصرف سوخت و پنج طرح افزایش تولید شیر و گوشت قرمز تدوین شد. به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛ محمدعلی نیکبخت در هم اندیشی مشترک مدیران ستادی و ملی وزارتخانه های جهاد کشاورزی و بازرگانی افزود: در بسته حمایتی به منظور افزایش تولید شیر و گوشت قرمز قرار است در سال اول چهارده هزار گوساله آماده زایش (تلیسه) ‌وارد و 18 هزار رأس دیگر از تولیدات داخل تأمین شود. وی گفت : بر اساس بسته حمایتی بخش کشاورزی در قانون هدفمندی یارانه ها در مدت 5 سال 79 هزار تلیسه وارد و 103 هزار رأس دیگر از تولیدات داخل تأمین می شود. معاون اقتصادی و برنامه ریزی وزیر جهاد کشاورزی درباره طرح افزایش تولید دام سبک نیز افزود: براساس این طرح 40 هزار دام سبک در روستا و واحد اقتصادی عشایر در برنامه یکساله تولید خواهد شد. نیکبخت از اختصاص اعتبار 3400 میلیارد ریالی معاون اول رئیس جمهور برای تأمین نهاده های دامی خبر داد و گفت: با این اعتبار نهاده های تولیدات دامی شامل ذرت ، جو و کنجاله سویا خریداری می شود و در اختیار دامداران قرار می گیرد. وی افزود : 1280 میلیارد تومان اعتبار نیز برای طرح های انتقال آب اختصاص یافت که این اعتبار توزیع استانی شده و در مرحله برنامه ریزی است.

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/4 :: ساعت 12:23 عصر )
»» اخبار

دوشنبه 29 آذر 1389

  نهاده های کشاورزی همچنان به‌صورت یارانه‌ای توزیع می‌شود

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هدفمند کردن یارانه‌ها به‌معنای عرضه نهاده‌ها با قیمت تمام شده در بخش کشاورزی نخواهد بود، افزود: ما همچنان نهاده‌های بخش را با قیمت یارانه‌ای که اکنون در حال توزیع آن هستیم در اختیار کشاورزان قرار می‌دهیم.مهندس احمد طمراسی در گفت‌وگو با (ایسنا)، با تاکید براینکه هیچ افزایشی در قیمت نهاده‌ها نداریم، افزود: یارانه این بخش همچون گذشته در اختیارمان قرار داده شده است و ما کود شیمیایی را با همان قیمتی که در حال حاضر توزیع می‌کنیم، توزیع خواهیم کرد.مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با بیان اینکه ما هدفمند کردن یارانه‌ها را مشکل نمی‌بینیم، گفت: اگر منظور از هدفمند کردن یارانه‌ها برای نهاده‌ها قیمت تمام شده باشد برای کود و بذر این اتفاق نخواهد افتاد و همچنان به صورت یارانه‌ای و با قیمتی که قبل از ابلاغ قانون توسط رییس جمهور توزیع می‌شده، توزیع خواهد شد.وی در ادامه درباره میزان کود و بذر توزیع شده در بین کشاورزان نیز اظهار کرد: امسال بخش کشاورزی حدود سه میلیون تن کود درخواست کرده که تا بیست و هفتم آذر ماه 84 درصد آن تامین شده و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است و مابقی آن نیز تا پایان سال به‌طور کامل تامین و توزیع خواهیم شد.طمراسی افزود: امسال 140 هزار تن سهمیه اقلام مختلف بذری را نیز داشتیم که آنها نیز تدارک و بخشی از آن توزیع شده و بخشی نیز در حال توزیع است که آن‌ها نیز با همان قیمت یارانه‌ای مثل کود در اختیار کشاورز قرار می‌گیرد.

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/4 :: ساعت 12:21 عصر )
»» اخبار

یکشنبه 28 آذر 1389

  ضرورت افزایش کیفیت و کاهش قیمت میوه‌ برای شب عید

     معاون اول رییس جمهور گفت: اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها اقدامی بزرگ است که مشارکت و مراقبت همگانی نقش موثری در بهتر اجرا شدن و تسریع در دستیابی به نتایج مطلوب آن دارد.به پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمدرضا رحیمی پیش از ظهر امروز( یکشنبه) در جلسه کارگروه کنترل بازار بر ضرورت تثبیت قیمت مواد اولیه برخی محصولات و ممانعت از گرانی شماری از کالاها همچون قیر و کود شیمیایی تأکید کرد و خواستار کنترل قیمت‌ها و برگشت به زمان پیش از افزایش شد.معاون اول رییس جمهور همچنین بر ضرورت هماهنگی و برنامه ریزی منسجم برای کنترل افزایش میزان مصرف در شب عید تاکید کرد و گفت: امسال باید تلاش شود میوه‌هایی که در اختیار مردم قرار می گیرد با کیفیتی بالاتر و قیمتی ارزانتر از سال گذشته باشد.رحیمی در ادامه از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان خواست با تمام ظرفیت به میدان آمده و دولت را در زمینه کنترل بازار و بهتر انجام شدن قانون هدفمندسازی یارانه ها یاری کند.در این جلسه وزارت صنایع و معادن در خصوص قیمت برخی کالاها و همچنین نحوه اجرای مصوبات پیشین کارگروه به ارائه گزارش پرداخت.وزارت جهاد کشاورزی نیز در این نشست گزارشی از وضعیت تولید سیب زمینی، پیاز، حبوبات، سیب درختی و نحوه تامین اقلام مذکور در چهار ماهه آخر سال جاری ارائه کرد.

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/4 :: ساعت 12:19 عصر )
»» اخبار

شنبه 27 آذر 1389

دلایل حذف تعرفه واردات ماشین‌آلات کشاورزی

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی حذف تعرفه واردات ماشین‌آلات کشاورزی را گامی مثبت برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی، ارتقاء تولید داخل، به کارگیری دانش‌آموختگان متناسب با تکنولوژی وارده، افزایش تولید و کاهش قیمت تمام شده و کاهش مصرف سوخت در کشور دانست.محمدرضا شافعی نیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی در پاسخ به این سوال که گفته‌می‌شود برداشته شدن تعرفه ماشین‌آلات کشاورزی، تولیدات داخل را فلج کرده است، گفت: در سال 1378 پس از بررسی کارشناسی از وضعیت تولید ماشین آلات و ادوات کشاورزی داخل از نظر کمیت، کیفیت و متناسب بودن تولید با اسب بخار مورد نیاز به پیشنهاد وزارت کشاورزی تعرفه واردات ماشین آلات کشاورزی حذف شد. مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور بازرگانی‌ در مورد دلایل حذف تعرفه گفت: عدم تناسب ماشین آلات تولید داخل از نظر اسب بخار با نوع عملیات کشاورزی، عدم استفاده از تکنولوژی جدید در بخش کشاورزی و همچنین مصرف سوخت بالای ماشین‌آلات داخل و لزوم تغییر در مصرف سوخت با توجه به طرح هدفمد کردن یارانه‌ها و عدم امکان تامین تمام نیازهای بخش کشاورزی از طریق تولیدات داخل از دلایلی بود که اقدام به حذف تعرفه واردات ماشین آلات و ادوات کشاورزی شد. شافعی نیا گفت: البته در این تصمیمات منافع تولیدات داخل نیز مد نظر قرار گرفته شد به طوری که قرار شد با ایجاد هماهنگی‌ بین تولیدکنندگان و وارد کنندگان در مرحله اول تنها ماشین آلاتی که در کشور تولید ندارد امکان ورود خواهند داشت که فرصت مناسبی هم برای تولید کنندگان داخل خواهد بود تا تولید خودشان را با تکنولوژی‌های وارده تطبیق و ارتقا دهند. وی افزود: از سوی دیگر با ورود این گونه تکنولوژی پیشرفته به کشور و با توجه به کهولت سن شاغلین در بخش کشاورزی و ورود فارغ‌التحصیلان جوان بدلیل علاقه‌مندی و توان استفاده از تکنولوژی جدید، تولید در کشور نیز ارتقاء خواهد یافت بنابراین ضمن توسعه مکانیزاسیون، کاهش قیمت تمام شده تولیدات، کاهش ضایعات و اشتغال فارغ التحصیلان جوان را نیز بدنبال خواهد داشت. مشاور بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی در مورد مضرات افزایش تعرفه واردات ماشین‌آلات کشاورزی گفت: در اینصورت ضمن اینکه تولید‌کنندگان کماکان به تولید تکنولوژیهای قدیمی ادامه خواهند داد امکان به کار گیری دانش‌آموختگان متناسب با تکنولوژی‌های جدید نیر میسر نخواهد بود ضمن اینکه امکان توسعه مطلوب مکانیزاسیون کشاورزی نیز عملی نمی‌شود. وی در پاسخ به این سوال که چه اقدامامی برای متضرر نشدن بخش تولید داخل انجام می‌شود، گفت: برای حمایت از تولید داخل مقرر شده اتحادیه تولید کنندگان، وارد کنندگان ماشین آلات کشاورزی در کشور تشکیل شود تا با انجام هماهنگی‌های لازم از ورود ماشین آلات و ادواتی که مشابه تولید داخل هستند جلوگیری شود.

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/4 :: ساعت 12:17 عصر )
»» اخبار

شنبه 27 آذر 1389

تولید محصولات سالم، سیاست وزارت جهاد کشاورزی

معاون تولیدات گیاهی وزیر جهادکشاورزی سازمان میادین میوه و تره بار و دانشگاه علوم پزشکی را مسئول نظارت بر سلامت محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: سیاست وزارت جهادکشاورزی اختصاص یک درصد از کل تولیدات به محصولات ارگانیک است.مجید خلیلی خشنود در گفتگو با مهر با بیان اینکه وزارت جهادکشاورزی از فعالان محصول ارگانیک حمایت می کند، گفت: اگر اقدامی در شهرداریها، انجمن ارگانیک ایران و دیگر نهادهای فعال انجام می شود همه با حمایت وزارت جهاد کشاورزی است و هر کسی که بخواهد در این زمینه فعال باشد، می تواند از حمایتهای معنوی وزارت جهاد کشاورزی برخوردار شود.وی افزود: محصول ارگانیک، یک درصد تولید را در دنیا تشکیل می دهد و وزارت جهاد کشاورزی هم قصد دارد که یک درصد از کل تولیدات را به این امر اختصاص دهد.معاون تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: سیاست وزارت جهاد کشاورزی تولید محصول سالم است که این موضوع با محصول ارگانیک تفاوت دارد.خلیلی خشنود خاطرنشان کرد: تولید محصول سالم به این معنا است که از کلیه امکانات و فناوریها در تولید محصول بهینه استفاده شود تا اثرات سوء کاربرد نادرست سموم باعث باقیماندن آنها در محصولات و زیان به مصرف کننده نشود.وی باتاکید بر ضرورت آموزش کشاورزان گفت: باید زمان سمپاشی، چگونگی استفاده از سموم و میزان استفاده از سم به کشاورزان آموزش داده شود تا از تولید محصول ناسالم جلوگیری شود.معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: جلوگیری از عرضه محصول ناسالم و نظارت بر آن هم از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.خلیلی خشنود تصریح کرد: سازمان میادین میوه و تره بار موظف است بر محصولاتی که بصورت فله ای عرضه می شود نظارت کند و دانشگاه علوم پزشکی هم باید محصولات بسته بندی شده را مورد نظارت و ارزیابی قرار دهد.معاون تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی 90 درصد تولیدات کشاورزی را سالم عنوان کرد و اظهار داشت: باید از ورود محصولات ناسالم به بازار جلوگیری کرد.

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( شنبه 89/10/4 :: ساعت 12:15 عصر )
<      1   2   3   4   5      
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 23
>> بازدید دیروز: 101
>> مجموع بازدیدها: 281560
» درباره من

نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ

» فهرست موضوعی یادداشت ها
صنف[310] . کشاورزی[282] . نظام صنفی[229] . جهاد کشاورزی[202] . جهاد[71] . وزیر[44] . نظام صنفی کشاورزی[30] . کشاورزی[27] . گندم[20] . نظام[19] . صنفی[17] . واردات[14] . تولید[14] . تسهیلات[12] . هدفمند کردن یارانه ها[12] . هدفمندی یارانه ها[12] . وزارت[11] . بیمه[11] . صنف کشاورزی[10] . وزارت جهاد کشاورزی[9] . یارانه[8] . محصولات کشاورزی[8] . جو[8] . رییس جمهور[8] . ساوجبلاغ[8] . رقم[7] . دامپزشکی[7] . اعتبار[7] . محصولات[7] . بخش کشاورزی[6] . شیلات[6] . صادرات[6] . جهادکشاورزی[6] . حفظ نباتات[6] . خرید تضمینی[5] . دامداران[5] . حمایت[5] . توسعه[5] . سرمایه گذاری[5] . بازرگانی[5] . افزایش تولید[5] . آفات[5] . برنج[5] . تعاون[5] . مجلس[5] . گلخانه[5] . وزارت جهاد[5] . گوشت[4] . شیر[4] . دام[4] . ملی[4] . تعاون روستایی[4] . تامین[4] . آبیاری تحت فشار[4] . اراضی[4] . بازار[4] . اقتصادی[4] . البرز[4] . امنیت غذایی[4] . دلار[4] . روستایی[4] . رئیس جمهور[3] . تضمینی[3] . جهاد اقتصادی[3] . جنس[3] . جنسی[3] . جنگل[3] . خودکفایی[3] . خرید[3] . اصناف[3] . اقتصاد[3] . باغی[3] . اشتغال[3] . آبیاری نوین[3] . برنامه پنجم توسعه[3] . بهره وری[3] . تعاونی[3] . تجهیز[3] . تحقیقات[3] . تخم مرغ[3] . ممنوع[3] . ماه مبارک رمضان[3] . مرغ[3] . مرغداران[3] . قرنطینه[3] . قیمت[3] . وام[3] . همکاری[3] . واریته[2] . واکسن[2] . واگذاری[2] . وثیقه[2] . نماینده[2] . هئیت مدیره[2] . وزارت نیرو[2] . هوشمند[2] . کود[2] . گوشت قرمز[2] . گلخانه داران[2] . کشتارگاه[2] . طیور[2] . طرح[2] . فائو[2] . شغل[2] . عرضه مستقیم[2] . مرغداری[2] . مراتع[2] . مصرف سوخت[2] . معافیت[2] . ماهی[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . مقابله[2] . منابع طبیعی[2] . موافقتنامه[2] . موسسه تحقیقات[2] . نانوایی[2] . میلیارد[2] . میوه[2] . معرفی[2] . نان[2] . تشکل[2] . تب برفکی[2] . بسته حمایتی[2] . تامین اجتماعی[2] . بیوتکنولوژی[2] . پنبه[2] . پیش بینی[2] . بیولوژیک[2] . آبخیزداری[2] . آبزیان[2] . استخدام[2] . ارزان قیمت[2] . بانک[2] . برنامه[2] . خود کفایی[2] . دامداری[2] . دامی[2] . خاویار[2] . تولیدات کشاورزی[2] . توزیع[2] . ترویج[2] . دولت[2] . رهبر[2] . زراعی[2] . سرشماری[2] . سم[2] . سموم[2] . سال جهاد اقتصادی[2] . ساماندهی[2] . سازمان[2] . سهمیه سوخت[2] . سوخت[2] . سود . سود کم . سیاست . سیاست های محوری . سیب . سیستم . شب عید . شبکه . شرکت . صدور . صدور مجوز . صرفه جویی . صرفه دجویی در بخش کشاورزی . صمف . صنایع غذایی . صنایع مرتبط . صندوق . صندوق حمایت . صنعتی . سازمان تحقیقات . سازمان جنگلها و مراتع . سازندگی . سال 90 . سرباز . سن . سن گندم . سند . سهم کارفرما . سهمیه . سرم سازی . سرما . سفر استانی . سلامت . زرد . زنبورداران . زنبورعسل . زنده . زیتون . زیر ساخت . رکورد . زبان دنیا . زبانهای . روزنامه جمهوری . روغنی . رقم جدید . رقم جنس . رکورد . دولتی . دیکشنری . ذخایر . ذرت . ذرت دانه ای . دلایل حذف . دنیا . دامپزشکی . رئیس مجلس شورای اسلامی . راستی آزمایی . راقام . راهبرد . راهبردی . رسانه . رشد . تسهیلات بانکی . تسهیلات بلاعوض . توسعه بخش کشاورزی . توسعه روستایی . توسعه همکاری کشاورزی . تولید داخل . تولید گندم . تولید متناسب . تولید محصول . تولید میوه . تولیدات . تولیدات شیر . توزیع گندم . جهاد کشاورزی معشیت . جهاد کشاورزی نظام صنفی . جهاد کشاورزیبیماری . جهاد کشتورزی . جهاد کشاورزی . تولیدکنندگان . تکمیلی . ثبت جهانی . جایگاه . جایگزین . جذب . جنگل کاری . خبرگزاری فارس . خدمات الکترونیکی به کشاورزان . خدمات فنی و مهندسی . حمایت بخش کشاورزی . حمایتی . خارجی . خاستگاه . جهادنت . جهادکشاورزی . جهان . چای . چین . حجم صادرات . درآمد . دستورالعمل . داخلی . دارایی . دارو . حل مشکل . حلال . خریدتضمینی . خزر . خشکسالی . برنامه 5 ساله . برنامه پنجم . بازاریابی . بازدید . بخشنامه . بدجه . برقدار کردن چاها . بانک خصوصی . بانک مرکزی . بانک . بخش خصوصی . بازسازی . بازگشایی . باغ . باغ گیاه شناسی . باغبانی . باغداران . اکو . امام راحل . امسال . امنیت . انار . انتصاب . انتصابات . انرژی . اولویت . اولویت کشور . اولین بار . ایران . ارزش . ارقام . ارگانیک . ازران قیمت . استقلال . ارتقا . اشتغال خانگی . اصل 44 . افزایش دآمد .
» آرشیو مطالب
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
مهر 91
دی 91
آبان 92
دی 92
اردیبهشت 93
اسفند 92
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی اهواز
نظام صنفی خراسان رضوی
نظان صنفی کشاورزی اصفهان
نظام صنفی کشاورزی استان سمنان
نظام صنفی کشاورزی گیلان
نظام صنفی کشاورزی دشت آزادگان
نظام صنفی کشاورزی طرقبه شاندیز
نظام صنفی کشاورزی نیشابور
نظام صنفی کشاورزی مراغه
نظام صنفی کشاورزی مشهد

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب

مترجم سایت

مترجم سایت

کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین