هر کس برادری خدایی را از دست بدهد، گویی شریف ترینِ اعضای خود را از دست داده است . [امام علی علیه السلام]
نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» اخبار

چهارشنبه 25 آبان 1390

کاهش قیمت جو به حدود قیمت‌های جهانی با افزایش میزان توزیع روزانه

به دنبال انتشار مطلبی در خبرگزاری فارس مورخ 11/8/90با عنوان "جو ارزان توزیع نمی‌شود ، بیمه یک چهارم خسارت دامداران را می‌پردازد" روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی به این شبهات پاسخ داده است .متن جوابیه به شرح ذیل است :

قیمت جو در دهه سوم مردادماه سال جاری و در فصل برداشت آن به حدود 4800 ریال در مبادی ورودی‌ به کشور رسید که با اختصاص 1000 میلیارد ریال توسط سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها به صندوق حمایت از توسعه دامپروری و تولیدات دامی که متعلق به تشکل‌ دامداران سراسر کشور می‌باشد. به عنوان بانک عامل و تشکل‌های دامداران از جمله اتحادیه مرکزی تعاونی های کشاورزی دامداران ایران به عنوان مجری، مقدار قابل ملاحظه‌ای جو وارداتی خریداری و به قیمت هر کیلو 3970 ریال نقد و 4000 ریال دو ماهه بین اتحادیه‌های دامداران استانی توزیع گردیده است. نتیجه این اقدام موجب شد که قیمت جو در بازار آزاد و مبادی ورودی با حدود 13 درصد کاهش به حدود 4200 ریال کاهش و تثبیت شود.در نظر است با افزایش میزان توزیع روزانه جو وارداتی، سطح عمومی قیمت جو در مبادی ورودی کشور به حدود قیمت‌های جهانی آن کاهش یابد.

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/8/25 :: ساعت 12:54 عصر )
»» اخبار

چهارشنبه 25 آبان 1390

شناسایی ژن تولید هورمون رشد تاس ماهی ایرانی برای نخستین بار در جهان

ژن تولید هورمون رشد تاس ماهی ایرانی برای نخستین بار در جهان در کشورمان شناسایی و جداسازی شد.به گزارش واحد مرکزی خبر،  رئیس انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان گفت : محققان بخش ژنتیک و بیوتکنولوژی این انستیتو با کسب این موفقیت ، توالی آن در را بانک ثبت ژن به ثبت رساندند. دکترپورکاظمی افزود: شناسایی و جداسازی این ژن که در قالب یک پایان نامه دکترای تخصصی انجام شد در صورت حمایتهای مادی و تجهیزاتی بدون شک می تواند به تولید انبوه برسد و استفاده از آن به منظور افزایش میزان رشد ماهیان خاویاری پرورشی ازجمله تاس ماهی ایرانی در آینده نزدیک محقق شود . رئیس انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری افزود: محققان بخش ژنتیک و بیوتکنولوژی این انستیتو پیش از این نیز توالی ژن هورمون رشد فیل ماهی را پس از شناسایی ، جداسازی و خالص سازی در قالب یک طرح تحقیقاتی ، در بانک ثبت ژن به ثبت رساندند. از 27 گونه ماهیان خاویاری دنیا 6 گونه در دریای خزر و یک گونه در رودخانه ولگا زیست می کند که مرغوب ترین خاویار دنیا مربوط به گونه های خزری است .

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/8/25 :: ساعت 10:26 صبح )
»» اخبار

یکشنبه 22 آبان 1390

جایگاه برتر آموزش های علمی کاربردی کشاورزی در بین دستگاه های اجرایی کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی در گردهمایی دو روزه روسای موسسات و مراکز تحقیقاتی ، آموزشی و ترویجی این وزارت، سیاست های آموزشی وزارت جهاد کشاورزی را در چشم انداز ایران 1404 مورد تاکید مجدد قرار داد.به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی، دکتر پرهمت گفت: مراکز آموزش جهاد کشاورزی 5 وظیفه آموزشی دارند که بر اساس سیاست های آموزشی وزارت جهاد کشاورزی، آموزش های بهره برداران در الویت اول مراکز و سپس آموزش های علمی کاربردی قرار دارد. وی افزود:آموزش های علمی کاربردی بخش کشاورزی از نقاط قوت بخش است و در بین تمامی دستگاه های اجرایی کشور حرف اول را می زند . وی خاطرنشان کرد: امکانات آموزشی بخش کشاورزی با توجه به عرصه های عملیاتی وسیع ، آزمایشگاه ها و کلاس های مدرن موجود در مراکز آموزش جهاد کشاورزی در سراسر کشور منحصر بفرد است . رییس سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: از آنجایی که بسیاری از دانشجویان بخش کشاورزی جزء طبقه کم درآمد جامعه محسوب می شوند؛ تمامی تلاش ما برای کاهش شهریه داوطلبان بویژه شهریه روستازادگان و کشاورززادگان بخش کشاورزی است که در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و اگر ما بخواهیم آموزش را در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی که در تامین امنیت غذایی و بهداشت عمومی کشور مسئولیت و نقش اساسی دارد توسعه دهیم؛ باید زمینه های علاقمندی و تشویق جذب داوطلبان بیشتر را به بخش کشاورزی فراهم آوریم ؛ لذا در ارتباط با حق نظارت شهریه ای که توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی از دانشجویان اخذ می گردد باید دانشگاه جامع در این مورد در روش خود بازنگری ویژه و جدی نماید .کتر پرهمت در پایان ضمن تاکید بر تداوم هر چه بیشتر فعالیت های موسسه آموزش عالی علمی کاربردی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: موسسه نماینده تام الاختیار وزارت جهاد کشاورزی برای نظارت و ارزیابی دوره های علمی کاربردی بخش کشاورزی در مراکز آموزش کشاورزی سراسر کشور است . 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/8/25 :: ساعت 10:25 صبح )
»» اخبار

یکشنبه 22 آبان 1390

مخالفت سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با کاشت گیاهان غیر بومی و وارداتی در عرصه های جنگلی

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: مخالف استفاده از گیاهان غیر بومی و وارداتی در عرصه های جنگلی هستیم. علیرضا اورنگی در گفتگو با مهر درباره استفاده از گیاهان و درختان وارداتی در مناطق جنگلی گفت: اگر گیاهان وارداتی تزئینی باشند، این مسئله به سازمان جنگل ها مربوط نمی شود اما اگر در عرصه های جنگلی و مناطق تحت مدیریت سازمان جنگل ها باشد ما قبول نداریم واجازه ورود و استفاده از این نوع گیاهان را نمی دهیم. وی با اشاره به پوشش گیاهی و متنوع کشور اظهار داشت: یکی از سیاست های سازمان استفاده از گونه های بومی و متناسب با ساختار منطقه است بنابراین هیچ وقت توصیه نمی کنیم که در مناطقی که دچار آتش سوزی شده و درخت ها و پوشش گیاهی از بین رفته نسبت به کاشت گیاهان غیر بومی اقدام کنند. این مقام مسئول تصریح کرد: با ترویج استفاده از گیاهان وارداتی موافق نیستیم و مخالفت می کنیم، اما اگر در حوزه معاونت امور تولیدات گیاهی این اتفاق افتاده سازمان حفظ نباتات مسئول است. وی افزود: اینکه ورود انواع جدیدی از گیاهان و درختان به کشور به صلاح است یا خیر، سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج و معاونت امور تولیدات گیاهی با این مسئله موافق نیستند. رئیس سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور اظهارداشت: در زمینه عرصه های جنگلی نیز به هیچ وجه موافق این مسئله نیستیم.

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/8/25 :: ساعت 10:24 صبح )
»» اخبار

یکشنبه 22 آبان 1390

ضرورت مطالعه و توجه به ساختارهای منطقه ای برای توسعه کشاورزی

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت‌:‌ فضای همدلی ، کار و مشارکت جمعی در جهاد کشاورزی استان قزوین حاکم است و این فضا باعث توسعه بخش کشاورزی در این استان شده است .به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورز ی استان قزوین دکتر صدرالسادات در مجمع معاونین توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان های منطقه یک کشور افزود:‌ در سازمان های اداری نمی توان یک شیوه یکسان را به همه جا تعمیم داد . وی گفت:باید الزامات توسعه در مناطق بررسی و بر اساس ساختارهای مطالعاتی تقسیم شود. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد :باید   بعد از تجربه 30 ساله به این نتیجه برسیم که انعطاف باید آنقدر بالا باشد که به نفع منافع منطقه ای این تصمیمات گرفته شود .وی مطالعه منطقه ای از بعد ساختاری را لازمه توسعه دانست و گفت : ساختار منطقه ای را متناسب با توسعه منطقه باید در نظر گرفت تا ابزار ما در راستای توسعه بخش کشاورزی و رسیدن به تولید و بهره وری بالاتر باشد و متناسب با این ساختار باید به سمت توسعه منابع انسانی پیش برویم.معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان ساخت : در یک نگاه بلندتر باید بنا به فرهنگ و آداب و رسوم به سمت اینکه انسان ها در جهت علایق خود ساختار برایشان تعریف شود حرکت کنیم. دکتر صدر السادات گفت : توجه به شرایط فرهنگی منطقه در جذب نیروهای متعهد برای فعالیت در بخش کشاورزی ضروری است.وی در پایان گفت : در بخش ساختاری نیز باید یک پروژه ای را تعریف کرد و براساس مجموعه قوانین و مقررات و دستورالعمل ها به احیاء شرایط بپردازیم.

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/8/25 :: ساعت 10:23 صبح )
»» اخبار

شنبه 21 آبان 1390

  جایگزینی 35 درصد از کودهای شیمیایی مورد استفاده در اراضی کشاورزی با کودهای آلی و زیستی

مدیرکل دفتر امور آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از جایگزینی 35 درصد کود شیمیایی مورد استفاده در اراضی کشاورزی با کودهای آلی و زیستی تا پایان برنامه پنجم توسعه خبر داد."علیرضا پرستار " در چارچوب چهارمین سفر هیات دولت به استان چهارمحال و بختیاری به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در برنامه چهارم توسعه 10 درصد از کودهای آلی و زیستی جایگزین کودهای شیمیایی شد که تا پایان برنامه پنجم این میزان به حدود 35درصد افزایش می یابد. وی همچنین از تهیه نقشه آب و خاک مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت: در این نقشه ها مناطق حاصلخیز و نیازمند اصلاح، مشخص شده است. مدیرکل دفتر امور آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: حدود دو میلیون هکتار اراضی زهکشی شده در کشور وجود دارد که تاکنون حدود 210 هزار هکتار از این اراضی اصلاح خاک شده است. پرستار از تصویب آیین نامه ای در زمینه اصلاح خاک اراضی کشاورزی خبرداد و گفت: این آیین نامه تصویب شده و اقداماتی لازم برای اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است. وی ، تصویب لایحه جامع خاک را از دیگر اقدامات دولت در زمینه کاهش فرسایش، افزایش حاصلخیزی و جلوگیری از آلودگی خاک دانست.  پرستار، میزان بارندگی در کشور را یک سوم دنیا و میزان تبخیر سه را برابر متوسط جهانی دانست و در زمینه اثرات ناشی از خشکسالی در اراضی کشاورزی اظهار داشت: با توجه به تبخیر بالای آب و کاهش بارندگی در سالهای اخیر ،خسارات زیادی به بخش کشاورزی وارد شده است. وی با بیان اینکه بیش از 90درصد محصولات زراعی کشور وابسته به آبیاری است، افزود: بر این اساس و درراستای کنترل و حفظ منابع آبی اعتبارات لازم به حوزه آبخیزداری اختصاص داده شده است.

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/8/25 :: ساعت 10:19 صبح )
»» اخبار

1390/8/21 شنبه

 میزان صادرات بخش کشاورزی ایران به سایر کشورها به بیش از 5 میلیارد دلار رسید  

وزیر جهادکشاورزی از صادرات خاویار پرورشی ایران تا پایان سالجاری خبر داد و گفت: این محصول همانند محصول خاویار دریایی قابلیت صادرات را دارد.

"صادق خیلیان " در گفت وگو با ایرنا افزود:علاوه بر صادرات خاویار استحصال شده از دریای خزر، بحث صادرات خاویار پرورشی نیز پیگیری می شود. وی، درباره وضعیت خاویار دریای خزر یادآور شد: یکی ازمشکلات موجود دریای خزر آلودگی فعالیت های صنعتی به ویژه نفت در بخش کشورهای استقلال یافته ازشوروی سابق می باشد. به گفته وی، این آلودگی منجر به آلوده شدن دریای خزر شده و این آلودگی دریا نیز نسل ماهیان دریایی را به خطر انداخته بود. وزیر جهادکشاورزی گفت: هم اکنون دردنیا، محصول خاویار پرورشی مورد استفاده قرارگرفته و ایران علاوه برحفظ گونه های خاویاری دریای خزر در زمینه پرورش این ماهیان نیز گامهایی را برداشته است. خیلیان افزود: در راستای توسعه خاویار پرورشی، این طرح در حاشیه دریای خزر و استانهای دیگر اجرایی شده و امسال خاویار پرورشی به همراه خاویار طبیعی صادرمی شود تا سهم تولید ایران در محصول خاویار در جهان حفظ شود. وزیر جهادکشاورزی، در باره انجام پروژه های ارگانیگ کشاورزی در ایران گفت: این نوع کشت در کشور با استانداردهای تعیین شده داخلی و بین المللی همخوانی دارد. خیلیان گفت: از نظر قانون برنامه پنجم توسعه کشور باید 20درصد از محصولات کشاورزی ارتقا یابد و در حال حاضر بخش قابل توجه از محصولات کشاورزی ایران به ویژه محصولات باغی به صورت ارگانیک تولید می شود به گفته وی، با توسعه کشت محصولات کشاورزی، میزان صادرات محصولات کشاورزی سال به سال با رشد قابل قبولی همراه است. خیلیان گفت: میزان صادرات بخش کشاورزی فراوری شده و فرآوری نشده از ایران به سایر کشورها سال گذشته به بیش از پنج میلیارد دلار رسید که 30 درصد نسبت به سال 88 افزایش یافت.

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/8/22 :: ساعت 8:8 صبح )
<      1   2   3   4   5   >>   >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 113
>> بازدید دیروز: 36
>> مجموع بازدیدها: 288487
» درباره من

نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ

» فهرست موضوعی یادداشت ها
صنف[310] . کشاورزی[282] . نظام صنفی[229] . جهاد کشاورزی[202] . جهاد[71] . وزیر[44] . نظام صنفی کشاورزی[30] . کشاورزی[27] . گندم[20] . نظام[19] . صنفی[17] . واردات[14] . تولید[14] . تسهیلات[12] . هدفمند کردن یارانه ها[12] . هدفمندی یارانه ها[12] . وزارت[11] . بیمه[11] . صنف کشاورزی[10] . وزارت جهاد کشاورزی[9] . یارانه[8] . محصولات کشاورزی[8] . جو[8] . رییس جمهور[8] . ساوجبلاغ[8] . رقم[7] . دامپزشکی[7] . اعتبار[7] . محصولات[7] . بخش کشاورزی[6] . شیلات[6] . صادرات[6] . جهادکشاورزی[6] . حفظ نباتات[6] . خرید تضمینی[5] . دامداران[5] . حمایت[5] . توسعه[5] . سرمایه گذاری[5] . بازرگانی[5] . افزایش تولید[5] . آفات[5] . برنج[5] . تعاون[5] . مجلس[5] . گلخانه[5] . وزارت جهاد[5] . گوشت[4] . شیر[4] . دام[4] . ملی[4] . تعاون روستایی[4] . تامین[4] . آبیاری تحت فشار[4] . اراضی[4] . بازار[4] . اقتصادی[4] . البرز[4] . امنیت غذایی[4] . دلار[4] . روستایی[4] . رئیس جمهور[3] . تضمینی[3] . جهاد اقتصادی[3] . جنس[3] . جنسی[3] . جنگل[3] . خودکفایی[3] . خرید[3] . اصناف[3] . اقتصاد[3] . باغی[3] . اشتغال[3] . آبیاری نوین[3] . برنامه پنجم توسعه[3] . بهره وری[3] . تعاونی[3] . تجهیز[3] . تحقیقات[3] . تخم مرغ[3] . ممنوع[3] . ماه مبارک رمضان[3] . مرغ[3] . مرغداران[3] . قرنطینه[3] . قیمت[3] . وام[3] . همکاری[3] . واریته[2] . واکسن[2] . واگذاری[2] . وثیقه[2] . نماینده[2] . هئیت مدیره[2] . وزارت نیرو[2] . هوشمند[2] . کود[2] . گوشت قرمز[2] . گلخانه داران[2] . کشتارگاه[2] . طیور[2] . طرح[2] . فائو[2] . شغل[2] . عرضه مستقیم[2] . مرغداری[2] . مراتع[2] . مصرف سوخت[2] . معافیت[2] . ماهی[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . مقابله[2] . منابع طبیعی[2] . موافقتنامه[2] . موسسه تحقیقات[2] . نانوایی[2] . میلیارد[2] . میوه[2] . معرفی[2] . نان[2] . تشکل[2] . تب برفکی[2] . بسته حمایتی[2] . تامین اجتماعی[2] . بیوتکنولوژی[2] . پنبه[2] . پیش بینی[2] . بیولوژیک[2] . آبخیزداری[2] . آبزیان[2] . استخدام[2] . ارزان قیمت[2] . بانک[2] . برنامه[2] . خود کفایی[2] . دامداری[2] . دامی[2] . خاویار[2] . تولیدات کشاورزی[2] . توزیع[2] . ترویج[2] . دولت[2] . رهبر[2] . زراعی[2] . سرشماری[2] . سم[2] . سموم[2] . سال جهاد اقتصادی[2] . ساماندهی[2] . سازمان[2] . سهمیه سوخت[2] . سوخت[2] . سود . سود کم . سیاست . سیاست های محوری . سیب . سیستم . شب عید . شبکه . شرکت . صدور . صدور مجوز . صرفه جویی . صرفه دجویی در بخش کشاورزی . صمف . صنایع غذایی . صنایع مرتبط . صندوق . صندوق حمایت . صنعتی . سازمان تحقیقات . سازمان جنگلها و مراتع . سازندگی . سال 90 . سرباز . سن . سن گندم . سند . سهم کارفرما . سهمیه . سرم سازی . سرما . سفر استانی . سلامت . زرد . زنبورداران . زنبورعسل . زنده . زیتون . زیر ساخت . رکورد . زبان دنیا . زبانهای . روزنامه جمهوری . روغنی . رقم جدید . رقم جنس . رکورد . دولتی . دیکشنری . ذخایر . ذرت . ذرت دانه ای . دلایل حذف . دنیا . دامپزشکی . رئیس مجلس شورای اسلامی . راستی آزمایی . راقام . راهبرد . راهبردی . رسانه . رشد . تسهیلات بانکی . تسهیلات بلاعوض . توسعه بخش کشاورزی . توسعه روستایی . توسعه همکاری کشاورزی . تولید داخل . تولید گندم . تولید متناسب . تولید محصول . تولید میوه . تولیدات . تولیدات شیر . توزیع گندم . جهاد کشاورزی معشیت . جهاد کشاورزی نظام صنفی . جهاد کشاورزیبیماری . جهاد کشتورزی . جهاد کشاورزی . تولیدکنندگان . تکمیلی . ثبت جهانی . جایگاه . جایگزین . جذب . جنگل کاری . خبرگزاری فارس . خدمات الکترونیکی به کشاورزان . خدمات فنی و مهندسی . حمایت بخش کشاورزی . حمایتی . خارجی . خاستگاه . جهادنت . جهادکشاورزی . جهان . چای . چین . حجم صادرات . درآمد . دستورالعمل . داخلی . دارایی . دارو . حل مشکل . حلال . خریدتضمینی . خزر . خشکسالی . برنامه 5 ساله . برنامه پنجم . بازاریابی . بازدید . بخشنامه . بدجه . برقدار کردن چاها . بانک خصوصی . بانک مرکزی . بانک . بخش خصوصی . بازسازی . بازگشایی . باغ . باغ گیاه شناسی . باغبانی . باغداران . اکو . امام راحل . امسال . امنیت . انار . انتصاب . انتصابات . انرژی . اولویت . اولویت کشور . اولین بار . ایران . ارزش . ارقام . ارگانیک . ازران قیمت . استقلال . ارتقا . اشتغال خانگی . اصل 44 . افزایش دآمد .
» آرشیو مطالب
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
مهر 91
دی 91
آبان 92
دی 92
اردیبهشت 93
اسفند 92
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی اهواز
نظام صنفی خراسان رضوی
نظان صنفی کشاورزی اصفهان
نظام صنفی کشاورزی استان سمنان
نظام صنفی کشاورزی گیلان
نظام صنفی کشاورزی دشت آزادگان
نظام صنفی کشاورزی طرقبه شاندیز
نظام صنفی کشاورزی نیشابور
نظام صنفی کشاورزی مراغه
نظام صنفی کشاورزی مشهد

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب

مترجم سایت

مترجم سایت

کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین