آنکه مجادله به باطلش فراوان شود، کوری اش از حقیقت ماندگار شود . [امام علی علیه السلام]
نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» اخبار

یکشنبه 4 اردیبهشت 1390

کیفیت گندم تولیدی کشور، مناسب از نظر پروتئینی و نانوایی

وزیر جهاد کشاورزی در مورد کیفیت گندم تولیدی کشور به شبکه ایران گفت: گندمی که در ایران تولید می    ‎شود هم از نظر پروتئینی و هم از نظر خاصیت نانوایی تا 90 درصد گندمی با کیفیت مناسب است.صادق خلیلیان این اطمینان را به مردم داد که از بابت کیفیت گندم ما مشکلی در کشور نداریم زیرا کشور ایران یکی از خاصتگاه‌های گندم در دنیاست. به گفته خلیلیان با خودکفایی در تولید گندم کیفیت نان هم در کشور بیشتر شده است.او خاطر نشان کرد زمانی که مقادیر زیادی واردات گندم داشتیم تا 50 درصد نیاز داخل را واردات تامین می‌کرد همیشه که در آن زمان گله از کیفیت نان بوده است.

همزمان با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها و افزایش کیفیت گندم به عنوان اولین حلقه تولید نان مدنظر قرار گرفته است.وزیر جهاد کشاورزی نیز تاکید کرد: در راستای کیفی‌سازی تولید گندم متولیان تولید گندم باید اصلاح نژاد گندم و کیفی‌سازی آن را در دستور کار قرار دهند.

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( چهارشنبه 90/2/7 :: ساعت 9:17 صبح )
»» اخبار

1390/2/3 شنبه

26 تا 28 اردیبهشت ماه سال جاری؛ دومین اجلاس وزرای کشاورزی گروه دی -8 در ایران برگزار می‌شود  

دومین اجلاس وزرای کشاورزی عضو گروه دی-8 شامل کشورهای مصر، اندونزی، مالزی، نیجریه، پاکستان، ایران، بنگلادش و ترکیه به میزبانی جمهوری اسلامی ایران از روز 26 تا 28 اردیبهشت ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، این اجلاس به منظور گسترش همکاری‌های کشورهای عضو در بخش کشاورزی و امنیت غذایی برپا خواهد شد.

بر پایه این گزارش در این اجلاس قرار است، کشورهای عضو دی-8 موضوعات مربوط به شیلات، استانداردهای مواد غذایی، خوارک دام و طیور، کود و نهاده‌های کشاورزی را مورد بحث و بررسی قرار دهند.

شایان ذکر است در این اجلاس وزرای کشاورزی کشورهای مصر، اندونزی ، مالزی، نیجریه، پاکستان، ایران، بنگلادش و ترکیه شرکت خواهند داشت.

 

 

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/2/4 :: ساعت 8:41 صبح )
»» اخبار

شنبه 3 اردیبهشت 1390

  پاسخ روابط عمومی وزارت جهادکشاورزی:مجوزی برای ورود میوه‌های لوکس خارجی صادرنشده است

نظر به انتشار خبری از سوی خبرگزاری فارس به شماره 9001230384مورخ 24/01/90 تحت عنوان « فراوانی میوه‌های لوکس خارجی در بازار به رغم اعلام ممنوعیت واردات» به نقل از رئیس اتحادیه صادرکنندگان میوه کشور به استحضار می‌رساندادعای مطروحه در خصوص صدور مجوز میوه‌های لوکس خارجی توسط وزارت جهاد کشاورزی کذب محض بوده و  در صورتی که مدرکی دال بر صدور مجوز مذکور از طریق وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد آنرا ارائه تا اقدامات لازم برای برخوردهای قانونی انجام پذیرد. لازم به ذکر است که این وزارتخانه بر اساس مفاد کتاب مقررات صادرات و واردات و اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و وظایف محوله آن در سال گذشته تنها در زمینه صدور مجوز برای تخم‌مرغ نطفه‌دار، جوجه یکروزه و بذور گیاهان اقدام کرده و در راستای تنظیم بازار تامین میوه مورد نیاز ایام عید و همچنین اجرای مصوبات کارگروه کنترل بازار از تاریخ 15 دیماه سال 1389 نیز هیچگونه محدودیتی در خصوص واردات مرکبات و میوه‌های مورد تقاضا برای ایام نوروز اعمال نکرده، حتی تعرفه واردات برخی میوه‌ها برای مصرف عمومی صفر اعلام شده است.

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/2/4 :: ساعت 8:39 صبح )
»» اخبار

1390/2/3 شنبه

   600 هزار هکتار جنگل سالانه در کشور ایجاد می شود  

معاون وزیر و رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری گفت: سالانه 600 هزار هکتار جنگل در کشور ایجاد می شود که سهم هر استان 20 هزار هکتار است.  به گزارش خبرنگار ایرنا، "علی سلاجقه" در همایش"بررسی آتش سوزی عرصه های منابع طبیعی کشور" در گرگان اظهارداشت: در حال حاضر به ازای هر 68 هکتار عرصه منابع طبیعی یک نیروی انسانی محافظتی وجود دارد که جوابگوی نیاز این عرصه ها نمی باشد.  وی، مجموع نیروهای حفاظت از منابع طبیعی کشور را، دو هزار و 200 نفر اعلام کرد.  سلاجقه با بیان اینکه برای حفاظت از عرصه های منابع طبیعی لازم است پیشگیری از حوادث مد نظر قرار گیرد، ادامه داد: سال قبل برای منابع طبیعی کشور و مردم سالی بود که به رغم از دست دادن منابع زیستی اما همه در تکاپوی احیا و حفاظت از آن بودند.  معاون وزیر جهادکشاورزی در ادامه گفت: کشور ایران با پشتوانه عظیم دینی توانسته با تمام شرایط شکننده موجود، حداقل پوشش گیاهی خود را حفظ کند و با استقرار نیروهای حفاظت از منابع طبیعی از تجاوز چپاولگران و متصرفین جلوگیری کرده است.  سلاجقه اظهارداشت: واگذاری راهوری 71 کشور کم جنگل دنیا به ایران حکایت از توانمندی ها و پتانسیلها دارد و باید وقوع حوادث و بحران، ما را نسبت به داشته های خود حساس کند.  وی افزود: تنوع پوشش گیاهی جنگلی و مدیریتی مناسب و وجود متغیرهای فراوان در کشور موجب شده که دستاوردهایی را به دنیا تقدیم کنیم که حاصل آن راهوری 71 کشور بوده است.  معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به راهکارهای کاربردی در حال انجام در جهت پیشگیری از آتش سوزی در جنگل های کشور پرداخت و توضیح داد: افزایش 6/2 برابری بودجه اطفای حریق کشور، تجهیز یگان حفاظت و تدوین طرح جامع پیشگیری و اطفای حریق در عرصه های منابع طبیعی طرح های جامع دیگری است که پایش های ماهواره ای ، هشدار ، پیشگیری و اطفای حریق را برعهده دارد.  سلاجقه افزود: با هماهنگی سپاه قدس، هواپیماهای مجهز به حمل 32 تن آب و رساندن آن به محل حریق در عرض سه ثانیه، استفاده از توان دانشگاهیان و تعبیه سیستم های هشدار با کمک سازمان هوا فضای کشور، استفاده از ماده ضد حریق به صورت اسپری و تراشه های هشدار الکترونیکی از دستاوردهای دیگر برای پیشگیری ، اطفا و احیای عرصه های منابع طبیعی می باشد.  به اعتقاد وی، مردم بهترین و مهمترین عوامل پیشگیری، اطفا و احیای عرصه های منابع طبیعی هستند و بناست که طرح های جنگلداری به مردم هر منطقه و بهره برداران محلی واگذار شود تا مساله اشتغالزایی نیز محقق شود.  

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/2/4 :: ساعت 8:36 صبح )
»» اخبار

شنبه 3 اردیبهشت 1390

توجه ویژه مقام معظم رهبری به توسعه کشاورزی در سال جهاد اقتصادی

با حضور نماینده مقام معظم رهبری در وزارت جهادکشاورزی اولین گردهمایی « نقش جهادگران در جهاد اقتصادی» در سالن پیام مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد.به گزارش آریا، در این جلسه آیت ا... عالمی نماینده مقام معظم رهبری در وزارت جهادکشاورزی سال « جهاد اقتصادی» را نقطه عطف حرکت های بزرگ اقتصادی و فرهنگی در سطح کشور داشت و افزود: جهاد سازندگی موفق ترین تجربیات جمهوری اسلامی را در کارنامه خود دارد و اکنون که سال 1390 به نام سال جهاد اقتصادی نامگذاری شده و پیش کسوتان جهادگرهم آمده اند تا برای اجرای منویات مقام عظمای ولایت برنامه ریزی کنند باید با همان انگیزه هایی که در ابتدای تشکیل جهادسازندگی حرکت را آغاز کردند، با همان انگیزه ها برای سال جهاد اقتصادی برنامه ریزی کنند و پس از جذب نیروهای مؤمن و ساماندهی کارشناسان باتجربه به صورت علمی و کارشناسی وارد عرصه ها شویم. آیت ا... عالمی افزود: اکنون زمینه برای جهاد اقتصادی فراهم است و شرایط کنونی ما از روزهای اولیه تشکیل جهادسازندگی بسیار مناسب تر است زیرا جهادکشاورزی هم اکنون از پرسنل کارشناس، کارشناس ارشد و محقق بهره می گیرد و می توان جهاد اقتصادی را سریع شروع کرد و عالمانه و دانش محور ادامه داد.نماینده مقام معظم رهبری از توجه حضرت آیت ا... خامنه ای به کشاورزی در سال جهاد اقتصادی نیز خبر دارد و افزود: من به نمایندگی از مقام معظم رهبری این نوید را به شما می دهم که « آفا» نسبت به توسعه کشاورزی در سال جهاد اقتصادی توجه بیشتری دارند و جهادگران مطمئن باشند که دعای مقام معظم رهبری پشت سر و تلاش شماست.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/2/4 :: ساعت 8:34 صبح )
»» اخبار

شنبه 3 اردیبهشت 1390

  اسقبال شیلات ایران از سرمایه گذاری خارجی در بخش پرورش میگو

سرپرست سازمان شیلات ایران گفت: سرمایه گذاران خارجی می توانند در بخش آبزیان ایران سرمایه گذاری کنند. به گزارش ایرنا، سید امین الله تقوی مطلق در جریان بازدید از سایت های "یکدار شرقی" و "غربی" جاسک هرمزگان افزود: ما از صاحبان سرمایه برای سرمایه گذاری در بخش پرورش میگو اسقبال می کنیم. وی ادامه داد: علاوه بر ظرفیت های کافی در بخش صیادی استان، همچنین با افزایش سایت های پرورش میگو در بخش آبزیان و پرورش ماهی در قفس می توان برای جبران کاهش ذخایر آبزیان به اقتصاد مردم مناطق ساحلی کمک کرد. سرپرست سازمان شیلات ایران خاطر نشان کرد: برای بخش آبزیان یکهزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که بخش مهمی از این اعتبار به استان هرمزگان برای پرورش ماهی اختصاص داده می شود.

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/2/4 :: ساعت 8:32 صبح )
»» اخبار

شنبه 3 اردیبهشت 1390

مبارزه بیولوژیک با آفات امسال در سطح 300 هزار هکتار از مزارع و باغ ها اجرا می شود

 رییس سازمان حفظ نباتات کشور اعلام کرد: اگر دو درصد از مبلغ خسارت آفات و بیماری‌های وارده به مزارع و باغ ها برای اجرای مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات و امراض گیاهی اختصاص یابد، طی پنج‌ سال20 میلیون تن بر تولیدات کشاورزی افزوده و 10 هزار میلیارد تومان افزایش درآمد برای کشاورزان خواهد داشت. رضا فتوحی در گفت‌وگو با (ایسنا)، اظهار کرد: با جلوگیری از بروز و امراض گیاهی و همچنین مبارزه بیولوژیک می‌توان تولید محصولات کشاورزی را 30 درصد افزایش داد که باعث افزایش درآمد کشاورزان و رونق ارزش افزوده بخش کشاورزی خواهد شد. به گفته‌ی فتوحی در سال گذشته 240 هزار هکتار مبارزه بیولوژیک صورت گرفته است که امسال این میزان مبارزه به 300 هزار هکتار خواهد رسید. رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: اگر حداقل پنج درصد از مبلغ خسارت ناشی از آفات و امراض و بیماری‌ها به مزارع را در نظر گیریم، مبلغی بالغ بر 200 میلیارد تومان است که با صرف این مبلغ برای اجرای برنامه‌های مدیریت تلفیقی آفات، نه تنها محصولات سالم به لحاظ باقی مانده سموم تولید خواهیم کرد، بلکه باعث جلوگیری از ضایعات هشت درصد از محصولات زراعی و باغی می‌شود. وی افزود: با توجه به توسعه‌ی تشکل‌های غیردولتی گیاهپزشکی اگر سالانه200 میلیارد ‌تومان اعتبار دولتی بقرای مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات اختصاص یابد، را بدهد نزدیک به سه هزار و 600 میلیارد تومان افزایش درآمد در بخش کشاورزی خواهیم داشت. به گفته فتوحی در حال حاضر سالانه 20 میلیارد تومان برای اجرای مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات اختصاص می‌یابد که اگر این اعتبار سالانه به 200 میلیارد تومان افزایش یابد، طی یک برنامه‌ی زمان‌بندی شده پنج‌ ساله برای برنامه‌ی پنجم توسعه می‌توان 10 هزار میلیارد تومان افزایش درآمد در کشاورزی داشته باشیم. رییس سازمان حفظ نباتات کشور با تاکید بر اختصاص تنها دو درصد از مبلغ خسارت وارده به مزارع و باغ ها برای اجرای شیوه مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات و امراض گیاهی، گفت: اگر این دو درصد سالانه اختصاص یابد، سودی بالغ بر 200 میلیارد تومان خواهد داشت و تا 20 درصد از خسارت محصولات تولیدی کشاورزی می‌کاهد. هم‌چنین 20 میلیون تن بر تولیدات کشاورزی افزوده خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

منبع:www.agri-jahad.ir وزارت جهاد کشاورزی

 

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ ( یکشنبه 90/2/4 :: ساعت 8:30 صبح )
<   <<   6   7   8   9      >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
اخبار
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 4
>> بازدید دیروز: 58
>> مجموع بازدیدها: 283092
» درباره من

نظام صنفی کشاورزی ساوجبلاغ

» فهرست موضوعی یادداشت ها
صنف[310] . کشاورزی[282] . نظام صنفی[229] . جهاد کشاورزی[202] . جهاد[71] . وزیر[44] . نظام صنفی کشاورزی[30] . کشاورزی[27] . گندم[20] . نظام[19] . صنفی[17] . واردات[14] . تولید[14] . تسهیلات[12] . هدفمند کردن یارانه ها[12] . هدفمندی یارانه ها[12] . وزارت[11] . بیمه[11] . صنف کشاورزی[10] . وزارت جهاد کشاورزی[9] . یارانه[8] . محصولات کشاورزی[8] . جو[8] . رییس جمهور[8] . ساوجبلاغ[8] . رقم[7] . دامپزشکی[7] . اعتبار[7] . محصولات[7] . بخش کشاورزی[6] . شیلات[6] . صادرات[6] . جهادکشاورزی[6] . حفظ نباتات[6] . خرید تضمینی[5] . دامداران[5] . حمایت[5] . توسعه[5] . سرمایه گذاری[5] . بازرگانی[5] . افزایش تولید[5] . آفات[5] . برنج[5] . تعاون[5] . مجلس[5] . گلخانه[5] . وزارت جهاد[5] . گوشت[4] . شیر[4] . دام[4] . ملی[4] . تعاون روستایی[4] . تامین[4] . آبیاری تحت فشار[4] . اراضی[4] . بازار[4] . اقتصادی[4] . البرز[4] . امنیت غذایی[4] . دلار[4] . روستایی[4] . رئیس جمهور[3] . تضمینی[3] . جهاد اقتصادی[3] . جنس[3] . جنسی[3] . جنگل[3] . خودکفایی[3] . خرید[3] . اصناف[3] . اقتصاد[3] . باغی[3] . اشتغال[3] . آبیاری نوین[3] . برنامه پنجم توسعه[3] . بهره وری[3] . تعاونی[3] . تجهیز[3] . تحقیقات[3] . تخم مرغ[3] . ممنوع[3] . ماه مبارک رمضان[3] . مرغ[3] . مرغداران[3] . قرنطینه[3] . قیمت[3] . وام[3] . همکاری[3] . واریته[2] . واکسن[2] . واگذاری[2] . وثیقه[2] . نماینده[2] . هئیت مدیره[2] . وزارت نیرو[2] . هوشمند[2] . کود[2] . گوشت قرمز[2] . گلخانه داران[2] . کشتارگاه[2] . طیور[2] . طرح[2] . فائو[2] . شغل[2] . عرضه مستقیم[2] . مرغداری[2] . مراتع[2] . مصرف سوخت[2] . معافیت[2] . ماهی[2] . مجلس شورای اسلامی[2] . مقابله[2] . منابع طبیعی[2] . موافقتنامه[2] . موسسه تحقیقات[2] . نانوایی[2] . میلیارد[2] . میوه[2] . معرفی[2] . نان[2] . تشکل[2] . تب برفکی[2] . بسته حمایتی[2] . تامین اجتماعی[2] . بیوتکنولوژی[2] . پنبه[2] . پیش بینی[2] . بیولوژیک[2] . آبخیزداری[2] . آبزیان[2] . استخدام[2] . ارزان قیمت[2] . بانک[2] . برنامه[2] . خود کفایی[2] . دامداری[2] . دامی[2] . خاویار[2] . تولیدات کشاورزی[2] . توزیع[2] . ترویج[2] . دولت[2] . رهبر[2] . زراعی[2] . سرشماری[2] . سم[2] . سموم[2] . سال جهاد اقتصادی[2] . ساماندهی[2] . سازمان[2] . سهمیه سوخت[2] . سوخت[2] . سود . سود کم . سیاست . سیاست های محوری . سیب . سیستم . شب عید . شبکه . شرکت . صدور . صدور مجوز . صرفه جویی . صرفه دجویی در بخش کشاورزی . صمف . صنایع غذایی . صنایع مرتبط . صندوق . صندوق حمایت . صنعتی . سازمان تحقیقات . سازمان جنگلها و مراتع . سازندگی . سال 90 . سرباز . سن . سن گندم . سند . سهم کارفرما . سهمیه . سرم سازی . سرما . سفر استانی . سلامت . زرد . زنبورداران . زنبورعسل . زنده . زیتون . زیر ساخت . رکورد . زبان دنیا . زبانهای . روزنامه جمهوری . روغنی . رقم جدید . رقم جنس . رکورد . دولتی . دیکشنری . ذخایر . ذرت . ذرت دانه ای . دلایل حذف . دنیا . دامپزشکی . رئیس مجلس شورای اسلامی . راستی آزمایی . راقام . راهبرد . راهبردی . رسانه . رشد . تسهیلات بانکی . تسهیلات بلاعوض . توسعه بخش کشاورزی . توسعه روستایی . توسعه همکاری کشاورزی . تولید داخل . تولید گندم . تولید متناسب . تولید محصول . تولید میوه . تولیدات . تولیدات شیر . توزیع گندم . جهاد کشاورزی معشیت . جهاد کشاورزی نظام صنفی . جهاد کشاورزیبیماری . جهاد کشتورزی . جهاد کشاورزی . تولیدکنندگان . تکمیلی . ثبت جهانی . جایگاه . جایگزین . جذب . جنگل کاری . خبرگزاری فارس . خدمات الکترونیکی به کشاورزان . خدمات فنی و مهندسی . حمایت بخش کشاورزی . حمایتی . خارجی . خاستگاه . جهادنت . جهادکشاورزی . جهان . چای . چین . حجم صادرات . درآمد . دستورالعمل . داخلی . دارایی . دارو . حل مشکل . حلال . خریدتضمینی . خزر . خشکسالی . برنامه 5 ساله . برنامه پنجم . بازاریابی . بازدید . بخشنامه . بدجه . برقدار کردن چاها . بانک خصوصی . بانک مرکزی . بانک . بخش خصوصی . بازسازی . بازگشایی . باغ . باغ گیاه شناسی . باغبانی . باغداران . اکو . امام راحل . امسال . امنیت . انار . انتصاب . انتصابات . انرژی . اولویت . اولویت کشور . اولین بار . ایران . ارزش . ارقام . ارگانیک . ازران قیمت . استقلال . ارتقا . اشتغال خانگی . اصل 44 . افزایش دآمد .
» آرشیو مطالب
فروردین 1389
اردیبهشت 1389
تیر 1389
مرداد 1389
مرداد 89
شهریور 89
مهر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
شهریور 90
مهر 90
آبان 90
آذر 90
مهر 91
دی 91
آبان 92
دی 92
اردیبهشت 93
اسفند 92
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی ایران
نظام صنفی کشاورزی اهواز
نظام صنفی خراسان رضوی
نظان صنفی کشاورزی اصفهان
نظام صنفی کشاورزی استان سمنان
نظام صنفی کشاورزی گیلان
نظام صنفی کشاورزی دشت آزادگان
نظام صنفی کشاورزی طرقبه شاندیز
نظام صنفی کشاورزی نیشابور
نظام صنفی کشاورزی مراغه
نظام صنفی کشاورزی مشهد

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب

مترجم سایت

مترجم سایت

کد نمایش آب و هوا کد نمایش آب و هوا

دیکشنری آنلاین

دیکشنری آنلاین